Kylie Jenner Lip Kit

Waarom ik geen Kylie Jenner Lip Kit ga kopen

 

 

Ze zijn razend populair en vliegen je om de oren: de Kylie Jenner Lip Kit. Iedereen lijkt ze wel te willen. Ik ga ze in ieder geval niet kopen, en ik zal jullie eens vertellen waarom.

 

Kylie Jenner Lip Kit

 

De Lip Kits van Kylie Cosmetics hebben hun populariteit te danken aan het gezicht dat achter dit merk zit: Kylie Jenner. Deze dame heeft het gemaakt in de beauty wereld als trendsetter en tegenwoordig ook als eigenaresse van Kylie Cosmetics.

Een Kylie Jenner Lip Kit kost $29 dollar, daar komen nog verzendkosten en douane bij, als je vanuit Nederland bestelt. Daar ligt al het eerste probleem: dat vind ik wel kei veel geld voor een liquid lipstick en een lippotlood.

Als ik een product erg mooi vind maar het een flink prijskaartje heeft ben ik zeker niet te gierig om ervoor te sparen. Dan moet ik wél zeker weten dat dit product het waard gaat zijn. Dat het kwalitatief is. Het gaat hier wel om m’n zuurverdiende centen. Hoewel ik mooie reviews heb gezien, zijn er toch een paar dingen die me laten twijfelen.

 

Kylie Jenner Lip Kit

 

Ten eerste, de formule is opeens veranderd. Waarom? Was de oude niet goed? Als de oude formule niet goed was, waarom heb je dan producten met die formule op de markt gebracht? Misschien is de nieuwe formule wel goedkoper om te produceren. In dat geval ben je vooral gierig bezig en heb je in mijn ogen niet de passie om je klanten een product te leveren dat nou écht elke cent waard is.

Niet de Lip Kits, maar de lipglossen van Kylie Cosmetics hadden ook een probleempje: de applicator was helemaal naar de klote. Zodra je het openmaakte kon je er al niets meer mee. Ook al kregen de klanten gratis een nieuwe lipgloss met de vernieuwde applicator, overtuigt zo’n situatie mij er zeker niet van dat de kwaliteit gecontroleerd is voordat iets naar klanten toe wordt gestuurd.

 

No Title

No Description

 

 

Nog eventjes over die formule van de Kylie Jenner Lip Kit. De ingrediënten van de liquid lipstick komen compleet overeen met bepaalde liquid lipsticks van het merk Colourpop. (De verhoudingen en hoeveelheden zijn iets verschillend, waardoor de formule toch nét iets anders uitpakt.) Colourpop maakt liquid lipsticks waar ik meer dan tevreden mee ben, dus je zou denken dat dat een goed punt is. Een klein maar cruciaal verschil? Colourpop vraagt slechts $6 voor een liquid lipstick. Ja, dan koop ik liever toch gewoon die van Colourpop. Doei Kylie.

Het is niet dat ik de Kylie Jenner Lip Kit verschrikkelijk vind. Het is niet dat ik denk dat het troep is. Het zijn gewoon al die kleine dingen bij elkaar. De Lip Kits zien er echt heel mooi uit, maar dat is het dan ook wel. Colourpop en Jeffree Star Cosmetics liquid lipsticks zien er ook heel mooi uit, en daarvan weet ik zeker dat ik heel tevreden ben over de kwaliteit. Die zijn ook nog eens goedkoper.

Als je fan bent van Kylie Jenner, of ze gewoon te mooi vond om te laten liggen, kan ik me best voorstellen dat je wél achter zo’n Kit aan bent gegaan. Iedereen zijn ding, toch?

 

Wil of heb jij een Kylie Jenner Lip Kit?

 

Nee, ik heb niet stiekem toch wel een Lip Kit. De foto’s heeft lieve Julie gemaakt en mocht ik gebruiken.