goede budget highlighter

Advent Swatches | Budget highlighters!

Goede budget highlighters

 

Wie houdt er nu niet van highlighter? En wie houdt er nu niet van budgetvriendelijk?! Ideale combinatie, lijkt me. Vooral als het hele mooie highlighters zijn. Kom gezellig kijken naar al deze shine.

 

goede budget highlighter

 

Tegenwoordig komen highlighters zelfs in alle kleuren van de regenboog, zelfs de budget varianten. En denk maar niet dat ze minder goed of sterk hoeven te zijn omdat ze goedkoper zijn! Ook deze highlighters zijn net zo oogverblindend als hun high-end broertjes en zusjes.

 

budget highlighter swatches

 

Swatches van links naar rechts: 1. W7 Glowcomotion | 2. Maybelline Master Strobing Stick (002) | 3. Glitterglam Cosmetics Peach Dreams | 4, 5, 6,  7 Sleek Solstice highlighting palette | 8. Essence x Beautylab The Glow Must Go On | 9. I Heart Makeup Bronze and Glow

Persoonlijk vind ik W7 Glowcomotion het mooist. Zacht poeder, felle glans, niet een te koele of warme ondertoon en ook echt zo’n parelglans, niet een hele zooi glitter. Hij blijft lekker lang zitten en je kan ‘m opbouwen hoe je wilt. Als deze in een superdeluxe verpakking voor €30 zou worden verkocht geloof ik echt niet dat veel mensen het zouden merken.

Behalve het Sleek Solstice Highlighting palette (€14) kosten al deze highlighters trouwens minder dan €10! Ze zijn allemaal verkrijgbaar bij Boozyshop of bij Kruidvat. Behalve Peach Dreams van Glitterglam Cosmetics, die kan je alleen op hun eigen site bestellen.

 

img_2370

 

Nog even alle swatches uit de Unicorns Heart highlighter. Ook deze is maar een euro’tje of 7. Een prachtige sterke highlighter! Wanneer je de opvallende kleuren op je gezicht aanbrengt valt het ook niet echt meer op dat het een gekke kleur is. Alle kleuren gewoon mengen is trouwens ook heel erg mooi.

Extra tip: je kan highlighters ook heel mooi verwerken in ooglooks! Zo kan je een beetje highlighter onder je wenkbrauw doen, in je binnenste ooghoekjes of gewoon als oogschaduw. Geeft een mooi effect.

 

Heb jij een favoriete budget highlighter?