I Heart makeup unicorns heart review

I Heart Makeup Unicorns Heart | Regenboog highlighter review

I Heart Makeup Unicorn’s Heart | Regenboog highlighter review

 

Bij de Trekpleister was ik ‘m misgelopen, gelukkig heb ik ‘m kunnen bestellen: de I Heart Makeup Unicorns Heart highlighter. In dit artikel verander ik mezelf in een highlight-unicorn en laat dit nieuwe schatje zien.

 

I Heart makeup unicorns heart review

 

I Heart Makeup is een best wel slim make-up merk. Het begon met de eerste Chocolate palettes, die een goede dupe waren voor de Chocolate Bar palettes van Too Faced. Inmiddels zijn er zó veel varianten, dat zijn lang allemaal geen dupes meer. Vooral als je aan de prijs denkt, maar ook als je die even achterwege laat, vind ik dat ze echt van goede kwaliteit zijn. Daarom was ik nog benieuwder naar deze schattige en charmerende highlighter. Hij kost €7. Trekpleister en Kruidvat hadden ze in de verkoop, maar je kan ze nu ook bij Boozyshop bestellen.

 

i heart makeup unicorns heart review

 

Zo ziet ‘ie eruit! Alles aan de verpakking schreeuwt unicorn. De regenboogkleuren, die ook nog eens heel mooi in de buitenkant van het doosje zitten verwerkt. Ik vind dit echt een uniek product. Zo schattig en mooi! De prijs valt ook zeker niet over te klagen. En trouwens ook wel leuk dat de regenboog-highlighter-trend met deze I Heart Makeup Unicorns Heart highlighter nu heel bereikbaar is voor iedereen.

 

img_2370

 

Het is wel een beetje poederig spulletje, maar het had een stuk erger gekund. Op de swatches zie je wel duidelijk de verschillende kleuren, maar niet té opvallend. Eenmaal aangebracht vind ik dat het verschil in de kleuren nog minder opvalt. Voor een regenboog-highlighter is ‘ie best wel draagbaar! Sowieso zijn geel en roze al wel draagbaar, als je echt geen gekke kleuren aandurft. Of je kan gewoon alle kleuren mengen op een kwast, dan krijg je ook een neutrale kleur.

 

i heart makeup unicorns heart review

 

Zo staat ‘ie aangebracht! Een opvallende glans. Hier zitten wel fijne glitters in, trouwens, maar dat kan je op de swatches volgens mij ook wel zien. Ik had expres de verschillende kleuren op verschillende plekken van m’n gezicht gebruikt, maar je ziet eigenlijk weinig verschil. Heel bang voor een opvallend blauwe of groene veeg hoef je dus niet te zijn.

Conclusie: ook al lijkt zo’n regenboog highlighter heel opvallend, valt de opvallendheid van de kleuren eigenlijk wel mee. Het is gewoon een fijne budget highlighter in een heel erg leuke verpakking!

Had jij de Unicorns Heart highlighter al gezien? Of misschien wel gekocht?