Too Faced Glitter Glue review

Too Faced Glitter Glue review | Laguna pressed glitter

Too Faced Glitter Glue review | Laguna cosmetics

 

Wie houdt er nou niet van glitters? En dan wil je ook dat ze goed blijven zitten. Too Faced Glitter Glue belooft ervoor te zorgen dat je als een glitterfee de dag door kan. Eens kijken of dat ook zo is.

 

Too Faced Glitter Glue review

 

Om een glitter primer te testen heb je natuurlijk glitter nodig! Hiervoor gebruik ik de pressed glitter van Laguna Cosmetics. Normaal gesproken zit glitter los in een potje; als je het dekseltje los draait vliegt alles zo je kamer door. Pressed glitter is dus gedrukt in een oogschaduw pan waardoor het niet meer vliegt naar plekken waar het niet hoort te zitten. Laguna Cosmetics is trouwens gloednieuw! Neem eens een kijkje op de Instagram pagina om alle mooie kleurtjes te zien.

 

Too Faced Glitter Glue review

 

Over die Glitter Glue. Tijd om te testen of die glitters echt muurvast blijven zitten. Een tube kost trouwens ongeveer €20 en is verkrijgbaar bij Sephora.

Om te beginnen haal ik een beetje primer uit de tube, ongeveer ter grootte van een doperwt. Het is wit spul, en voelt crème-achtig. Dat smeer je dus uit over het gedeelte van je ook waar je glitter aan wilt brengen.

Naarmate je uit aan het smeren bent, wat ik ook een beetje deppend doe, merk je dat het al plakkerig begint te worden. Goed teken!

 

Too Faced Glitter Glue review

 

Doordat de substantie best plakkerig is, blijft de glitter er -zoals verwacht- goed aan plakken. De combinatie van een fijne glitter primer en het feit dat ik pressed glitter gebruik zorgen ervoor dat ik bijna geen fallout heb. En dat is écht heel handig! Als je wel eens glitter hebt gebruikt zul je weten hoe hardnekkig glitter fallout is.

 

Nog even een close-up! Om de ooglook af te maken heb ik het New Renaissance palette van Anastasia Beverly Hills gebruikt.

 

laguna cosmetics pressed glitter review

 

Conclusie: een glitter primer heeft eigenlijk een simpele taak: glitters goed laten plakken, en dat voor zo lang mogelijk! Terwijl ik dit aan het typen ben heb ik de glitters al een uur of 8 op, en het zit nog steeds helemaal netjes. Plakt lekker goed, zodat de glitters zich goed kunnen hechten, maar plakt niet meteen zodat je het nog wél normaal op kan smeren.

De Too Faced Glitter Glue doet het wat mij betreft helemaal geweldig! En de pressed glitters van Laguna  zijn hier ook heel handig bij geweest.

 

Draag jij wel eens glitter?