flamingo make-up outfit inspiratie

FLAMINGO inspiratie | make-up & outfit

Flamingo inspiratie | make-up & outfit

 

De flamingo trend zal jullie vast niet voorbij zijn gegaan. Het is dan niet echt zomer meer, maar ik blijf het ontzettend leuke vrolijke en inspiratie vinden. En dit keer doe ik het niet alleen: Kimberley van Kimmetjekims.nl doet gezelllig mee! Samen geven we in dit artikel fleurige flamingo-inspiratie voor je outfit én make-up.

 

flamingo make-up outfit inspiratie

Alvast een voorproefje.

 

flamingo make-up roze glitter

 

Dit is de close-up van de flamingo geïnspireerde make-up look die ik gemaakt heb. Natuurlijk met roze! Het Beauty Killer palette van Jeffree Star heeft een mooie neon-roze kleur die ik in deze look veel gebruikt heb. Ik heb een cut-crease look gemaakt omdat ik dat toch wat eleganter voor staan. En zo kon ik ook meteen glitter eyeliner gebruiken om de kleuren ‘af te snijden’. Ik houd van glitters, en dus ook van de glitter-eyeliner.

Volgens mij is m’n biologische moeder stiekem een potje eyeliner. Een klassieke zwarte wing kan bij mij eigenlijk nooit ontbreken.

 

flamingo make-up glitter roze

 

Dit is hoe de full-face look geworden is. Het is natuurlijk wel opvallend, maar nog wel draagbaar naar een feestje of evenement. Ik houd m’n make-up looks graag enigszins draagbaar.

 

Kimberley heeft natuurlijk ook meegedaan en deze leuke outfit uit de kast gehaald, en daar heeft ze het hier nog even in het kort over:

 

Kimmetjekims blog

 

Flamingo’s waren het helemaal deze zomer en dat vond ik zo leuk! Daarom heb ik ook heel veel items aangeschaft die met flamingo’s te maken hebben. Aangezien roze echt mijn favo kleur is was ik helemaal blij toen Mariska vroeg om een samenwerking aan te gaan waarbij zij een flamingo-look maakte en ik iets met een flamingo outfit moest maken. 
Ik heb een wit roze achtergrond opgezocht en shooten maar! Deze outfit kan nu, maar ook wanneer het wat kouder wordt, dan kun je hem dragen met laarsjes en een wat dikkere panty. Het shirt heb ik zelf laten maken en is dus merkloos. Dit alles samen vond ik wel een flamingo look! 

 

Kimmetjekims blog

 

 

Zo gaaf dat ze het shirt zelf heeft laten maken! En wat een plaatje is het ook; een knappe dame met fantastische outfit en een mooie roze achtergrond. Wat wil een mens nog meer?

Ook Kimmetjekims-fan geworden, of ben je gewoon nieuwsgierig & wil je meer lezen over de look van Kimberley? Kijk dan hier verder!

 

Ik wil Kimberley bedanken voor deze super leuke samenwerking, en hopelijk hebben we jullie kunnen inspireren!

Wat vind jij van de flamingo trend?