Jeffree Star Cosmetics Beauty Killer Palette review

Jeffree Star Cosmetics Beauty Killer palette | review & look

Jeffree Star Cosmetics Beauty Killer palette | review & look

Lang maar vooral heel ongeduldig heb ik erop zitten wachten: het Jeffree Star Cosmetics Beauty Killer palette! Het was niet makkelijk. Ik moest van te voren klaar zitten en binnen 1 minuut het palette bestellen, anders was ‘ie uitverkocht, maar het is gelukt.

 

Jeffree Star Cosmetics  Beauty Killer Palette review

 

Ziehier, het nieuwste juweel in de familie: Jeffree Star Cosmetics Beauty Killer palette. Volgens mij heeft Jeffree Star dit palette vernoemd naar het eerste muziek album dat hij ooit gemaakt heeft. Ja, Jeffree Star maakte ook ooit muziek. Maar nu maakt ‘ie geweldige make-up . Go Jeffree.

Ik blijf het zo gaaf vinden dat in de poedertjes het Star-logo zit. Die zit ook in Skinfrost, de highlighters, maar die laat ik binnenkort zien, hehe.

 

Jeffree Star Cosmetics Beauty Killer palette review

 

Veel opvallende kleurtjes, is het eerste wat je waarschijnlijk denkt. Als je eenmaal het palette gaat gebruiken vind ik dat eigenlijk wel meevallen. Ja, het neon roze is opvallend, en de blauwgroene kleur Expensive valt ook wel op, maar de rest is eigenlijk heel goed te verwerken in looks die niet per sé voor carnaval gebruikt hoeven te worden.

Na alle geruchten over dit palette, en ook doordat Jeffree Star zelf super kieskeurig is over de kwaliteit van make-up, had ik echt, extréém hoge verwachtingen. Die swatches maken vond ik daardoor best wel spannend. De pans (oogschaduwvakjes) zijn trouwens verschrikkelijk groot. Echt 2-3x zo groot als in een normaal oogschaduwpalette.

 

IMG_0065

 

Geen enkele kleur heeft me teleurgesteld. Allemaal zijn ze echt heel sterk gepigmenteerd. Zo sterk zelfs, dat je een witte kleur zónder primer of basis heel sterk op m’n huidskleur terug ziet. En toen was ik wel heel enthousiast om die look te gaan maken.

 

Jeffree Star Cosmetics Beauty Killer palette look

 

Ik moést wel voor Expensive gaan. Turquoise is m’n lievelingskleur. En het goud vond ik daar zo goed bij passen! Met wat bruintintjes in het palette heb ik deze look afgemaakt.

 

Jeffree Star Cosmetics Beauty Killer palette review

 

Dit palette biedt zo veel mogelijkheden! Normaal gesproken doe ik eigenlijk maar 1 look met een nieuw palette, maar met dit palette wil ik er eigenlijk nog wel meer laten zien. Zouden jullie het leuk vinden om meer looks met dit palette gemaakt te laten zien?

Het Jeffree Star Cosmetics Beauty Killer palette heb ik bij op de site gekocht en via Shipito naar Nederland laten sturen. Jeffree Star Cosmetics verzendt wel naar Europa maar via Shipito kan je makkelijker douanekosten vermijden. De prijs van $45 dollar vind ik dit palette meer dan waar! Zó goede kwaliteit en veel product. Ik ben helemaal blij!

Er komt in de herfst trouwens een nieuw palette van Jeffree Star uit!

Welke kleuren vind jij het mooist?