Kylie Cosmetics Lip kit dupes Nederland

Kylie Jenner Lip Kit dupes

Kylie Jenner Lip Kit dupes

 

Mooi maar met een prijskaartje: de Kylie Jenner Lip Kits. Er zijn meer dan genoeg prachtige dupes van deze Lip Kits, die een stuk goedkoper zijn. Die deel ik hier met jullie.

 

Kylie Cosmetics Lip kit dupes Nederland

 

Kylie Jenner Lip Kit Nederland bestellen

Als je vanuit Nederland een Kylie Jenner Lip Kit (of ander product van Kylie Cosmetics) wil bestellen wordt dat al snel een duur geintje. Een Lip Kit kost $29 dollar, waar nog verzendkosten én douanekosten bij komen. Een losse lipstick is iets goedkoper, maar inclusief verzend- en douanekosten ben je altijd vrij duur uit. Daarom zijn dupes voor deze lip kits een super handige oplossing.

 

Kylie Jenner Lip Kit dupes bestellen Nederland

 

Op de foto’s zie je inderdaad geen Kylie Cosmetics producten of Kylie Jenner Lip Kits. De dupes die ik ga laten zien zijn van 2 merken: van Colourpop en van NYX. Colourpop heeft naar mijn idee de beste dupes, omdat deze producten in dezelfde fabriek als de Kylie Jenner Lip producten worden gemaakt. De huls is hetzelfde, behalve de opdruk, de producten bevatten dezelfde ingrediënten (alleen in een andere volgorde) en het wordt op dezelfde plek gemaakt. Betere dupes kan je niet vinden, lijkt me!

Colourpop kan je via Shipito bestellen, maar tegenwoordig ook gewoon rechtstreeks bestellen. Houd dan wel rekening met douanekosten. NYX is toch wat makkelijker aan te komen en ook een stuk goedkoper, dus daar laat ik ook wat Kylie Jenner Lip Kit dupes van zien.

 

Op naar die dupes!

 

No Title

No Description

 

Verpakkingen hebben we genoeg gezien, swatches lijken me duidelijker. Beeper van Colourpop lijkt dus heel erg op Dolce K. Limbo van Colourpop lijkt op True Brown van Kylie, alleen is die van Kylie ietsje donkerder.

 

No Title

No Description

 

Op deze foto lijkt Limbo toch een stuk meer op True Brown. Als je Clueless en Trap van Colourpop combineert heb je de perfecte Candy K dupe. 1 Colourpop matte liquid lip kost trouwens $6, dus 2 stuks daarvan is nog steeds een stuk goedkoper dan Kylie.

 

 

http://www.dupethat.com/wp-content/uploads/2016/09/lb-300×240.jpg

 

De plaatjes spreken voor zichzelf. Colourpop verkoopt trouwens ook lipliners; die zijn $5 per stuk. Vaak zijn is de naam van de lipliner hetzelfde als van de liquid matte lip.

 

http://www.dupethat.com/wp-content/uploads/2016/08/kylie1-300×240.jpg

 

En dan ook nog wat van NYX! NYX kun je gewoon bij de Douglas kopen. De Soft Matte Lip Creams kosten €7,50 per stuk en je kan het in een dag in huis hebben. De lipglosses zijn volgens mij zelfs iets goedkoper.

 

http://www.dupethat.com/wp-content/uploads/2016/07/gloss-300×240.jpg

 

En voor als je van meer opvallende kleuren houdt is dit een mooie dupe!

 

http://www.dupethat.com/wp-content/uploads/2016/07/kyl1-300×240.jpg

 

Ook al zo’n mooie kleur! Hoeft dus niet per sé duur te zijn.

 

https://pbs.twimg.com/media/CkUIjyYUYAAvqPq.jpg

 

 

 

Als laatste nog even deze dupe. Sandstorm van NYX is een Liquid Suede Lip Cream.

 

http://www.dupethat.com/wp-content/uploads/2016/03/klk3-300×300.jpg

 

Ten slotte wilde ik dit nog laten zien. Als je de Kylie verpakkingen mooi vindt komt Colourpop ook wel in de buurt! Heel andere opdruk, maar de basis heeft wel gelijkenissen.

 

http://www.thelittleseeker.com/wp-content/uploads/2016/04/Screen-Shot-2016-04-20-at-1.12.14-PM.png

 

 

 

Zoals je kunt zien zijn er veel mooie dupes te vinden!

Is er nog een niet-genoemde kleur waar jij een dupe van zou willen zien?