Colourpop super shock shadow review makeup

Colourpop | Meer Super Shock Shadows & make-up looks!

 

 

Colourpop is bij mij altijd een feestje. Om te kopen, om te gebruiken, om te laten zien: het blijft zo’n tof en onderscheidend merk! Ik heb dus weer eens nieuwe Colourpopjes aangeschaft, hier komen ze.

 

Colourpop super shock shadow review makeup

 

Van Colourpop krijg je echt acute verzamelwoede. Het is allemaal zo mooi, en op de een of andere manier staat het nóg leuker als je meer hebt. En meer. En meer. Al die kleurtjes.

Dat logo’tje op die potjes alleen al.

 

colourpop review makeup

 

Dit zijn dus m’n nieuwe Colourpop baby’s. Ik ben voor een paarse glitter kleur gegaan, een blauwe met glans, een beetje rosé achtige kleur, een baksteenrode kleur en een hele funky zwarte kleur met een soort van donkergroene ondertoon, én met glitters.

 

Colourpop swatches

Links naar rechts: Coconut, Lace, Drift, Sequin & Shameless.

Even serieus, dit is één van de mooiste swatch-foto’s die ik ook heb gemaakt. Kijk die kleuren nou. Ik hoef er eigenlijk niks meer over te zeggen. En ik kon ook meteen niet meer kiezen wat voor look ik zou gaan maken. Colourpop Super Shock Shadows hebben me echt nog nooit teleurgesteld. Eigenlijk ben ik best wel een palette-mens, maar Colourpop is m’n enige uitzondering. Dit is het echt meer dan waard, én best wel betaalbaar.

Voor de eerste look heb ik vooral Drift en Sequin gebruikt. Rosé en rood met een bruin tintje gaan wel goed samen.

 

makeup beautyblog

 

Colourpop

 

Ik breng Colourpop Super Shock Shadows altijd met m’n vinger aan op het bewegend ooglid. Voor kleuren om de randjes mee te blenden gebruik ik wél een kwast en liever ook een poeder oogschaduw.

Colourpop kleurtjes zijn écht ideaal voor op het ooglid gedeelte van een make-up look.

De eerste look vond ik eigenlijk niet opvallend genoeg, al die mooie kleurtjes kwamen net niet helemaal tot z’n recht. Dus heb ik met Lace nog een look gemaakt!

 

colourpop lace makeup look

 

colourpop

 

Dit is al een stuk opvallender! De laatste tijd had ik iets meer met lichtere looks dan met donkere, maar deze vond ik toch wel echt heel erg gaaf. Kon me niet schelen dat ik veel meer make-up op had dan gepast was, ik heb met deze look gewoon de heel dag rondgelopen.

Colourpop is gewoon te koop op Colourpop.com! Ze verzenden nu dus wel naar Nederland, maar via Shipito ben je nog steeds stukken goedkoper uit.

Wist je al dat er een gezellige (NL/BE) Colourpop Facebookgroep is?