Alles over de Nikkietutorials x Too Faced The Power of Makeup samenwerking

Alles over de Nikkietutorials x Too Faced The Power of Makeup samenwerking

 

Omdat het wel zo handig is om te weten waar en wanneer het verkrijgbaar is, maar er ook veel meer leuks over te vertellen valt: een artikeltje waarin ik het eens wat uitgebreider ga hebben over de Nikkietutorials x Too Faced The Power of Makeup samenwerking.

 

No Title

No Description

 

De meesten zullen Nikkietutorials wel kennen. Zo niet, korte introductie: Nikkietutorials is een ontzettend populaire en getalenteerde make-up artiest die vooral bekend is van haar Youtube kanaal. Op de een of andere manier vind ik het extra leuk dat ze van Nederlandse bodem is. Ze was laatst trouwens op RTL Boulevard te zien, voor de oplettende kijker.

Ze was altijd wel erg goed bezig, maar haar filmpje ‘The Power of Makeup’, waarin ze laat zien hoe groot verschil je kan maken met make-up, heeft toch wel een flinke boost gegeven. Het palette is dus hiernaar vernoemd.

Nouja, dan zeg ik het verkeerd, want het is niet alleen het palette. Het is een setje! Het setje gaat $56 kosten. Flinke hap uit de portemonnee, maar je krijgt er wel aardig wat voor terug:

 

 

https://d210vlyat54t3c.cloudfront.net/media/filter/product/img/web_nikkietutorials_composite_3.jpg

 

Je krijgt ten eerste het palette, met 9 oogschaduw kleuren, 2 blush kleuren, een bronzer en een highlighter kleur.
Daarbij krijg je een full size eyeliner van Too Faced. Ook krijg je nog een potje glitter, een tubetje oogschaduw primer én een mascara, die speciaal voor deze set ontworpen is.

 

Hele hoop mooi! Maar hoe kom je eraan? Want Too Faced is niet in Nederland zelf te koop, helaas. Ik heb het uitgezocht en er zijn verschillende mogelijkheden voor ons Nederlandertjes (en BE):

Je kan het palette vanaf 15 augustus bij Sephora.com bestellen. Sephora.com verzendt gewoon naar Nederland, maar mensen vermijden het toch, omdat de verzendkosten hoog zijn en je extra belastingen betaalt. Maar het is wel een optie.

Je kan het palette vanaf 15 augustus bij Toofaced.com bestellen en naar je Shipito adres laten sturen. Scheelt een beetje verzendkosten, scheelt douanekosten, is wél met een omweggetje.

Je kan het palette vanaf 1 september bij een Europese Sephora kopen of bestellen. Wel verzendkosten, geen douanekosten, en het is 2 weken later dan de Amerikaanse release. Maar uit Amerika is je pakketje ook weer 2 weken onderweg. Hmm.

 

Er valt nog veel meer over deze samenwerking te vertellen, maar Nikkietutorials kan dat zelf natuurlijk beter. Zij heeft video geplaatst waarin ze het setje uitgebreid laat zien, inclusief swatches. Ook leuk dat ze over het proces van het maken van het palette vertelt, en hoe ze de namen van de kleurtjes hebben gekozen.

 

 

No Title

No Description

 

 

Ik heb weer genoeg gekletst!

Ga jij het Nikkietutorials x Too Faced The Power Of Makeup setje kopen?