de Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar review

Waar je welke make-up het goedkoopste kan krijgen

Waar kun je make-up merken het goedkoopst kopen?

Ik vind het altijd zo zonde om te zien wanneer mensen meer betalen voor producten dan nodig is. Heel veel mooie producten zijn het geld wel waard, maar waarom zou je er meer voor betalen wanneer dat niet hoeft? In dit artikel geef ik wat tips waar je bepaalde make-up merken het goedkoopst kan krijgen. Hierbij houd ik ook rekening met douane- en verzendkosten.

 

Anastasia Beverly Hills | BeautyBay.com

BeautyBay heeft niet alle producten die op de officiële site van het merk te koop staan, maar van de producten die ze hebben zijn er wel een aantal een stukje goedkoper. Bijvoorbeeld de Dipbrow (en de wenkbrauwkwastjes.) Een potje kost bij Douglas 30 euro, maar bij BeautyBay kost dit maar 18 euro. En toevallig betaal je bij BeautyBay vanaf 18 euro bestelwaarde geen verzendkosten meer naar Nederland. Je zult ook geen last hebben van douanekosten. Dat scheelt toch wel wat!

 

Colourpop Get Lucky

 

Colourpop & Jeffree Star Cosmetics | Shipito.com

Deze 2 merken zijn verzenden allebei wel naar Nederland, maar de verzendkosten zijn redelijk hoog. Bij Colourpop zijn de verzendkosten echt torenhoog. Bij Jeffree Star Cosmetics valt dit wel mee, maar heb je ook al snel last van douanekosten. Daarom zeg ik: Shipito. Shipito is GEEN webwinkel, maar een forwarding service. Kort samengevat: als je je bij Shipito aanmeldt krijg je een mailbox met Amerikaans adres. Shipito stuurt jouw pakketje dan weer door naar je adres in NL/BE. Je hebt bij Shipito ook de optie om de rekening (invoice) uit je pakketje te laten halen en een lagere waarde op het pakket te laten zetten, waarmee je de douanekosten kan vermijden. Ook het verzenden is een stuk goedkoper. Ik betaal meestal 8-12 euro (afhankelijk van envelop of pakketje) om het te laten verzenden naar Nederland. Nee, dan heb ik geen extra verzekeringen en dergelijke, maar dat is tot nu toe altijd helemaal goed gegaan. Volledige uitleg over Shipito vind je hier.

 

Kat von D & Too Faced | Elcorteingles.es

Deze merken zijn niet in Nederland te koop, wel bij Sephora. Sephora.com en Sephora.fr verzenden wel naar Nederland en Belgiïe, maar weer liggen de verzendkosten hoog. Vooral bij Sephora.com, want je betaalt nog extra belastingen. El Corte Ingles is een Spaans warenhuis met een Sephora afdeling, die dus ook Kat von D en Too Faced verkopen. De verzendkosten zijn maar €5,90 en je hebt geen douanekosten, want het is gewoon binnen Europa.

 

Als je nog vragen hebt over één van deze manieren of webwinkels, laat het me weten in de reacties!

Kende jij deze manieren al?