Jeffree Star Cosmetics

Merk focus | Jeffree Star Cosmetics

Jeffree Star Cosmetics

 

Er zijn verschillende redenen voor deze merk focus: ik wilde nog een draagbare look gemaakt met het Beauty Killer palette laten zien. Skinfrost moest ook nog even sneaky worden laten zien. En Jeffree Star zelf is ook wel een interessant figuur.

 

Jeffree Star Cosmetics

 

Hoewel ik van opvallende, gekke, nieuwe en aparte looks houd, heb ik het neutraal gehouden. Niet dat ik niet van neutrale looks houd, die vind ik ook heel erg mooi. Maar juist omdat Jeffree Star Cosmetics een overweldigende en opvallende indruk kan maken, met name de kleuren uit het Beauty Killer palette dat ik gebruikt heb, wilde ik graag laten zien dat je er alle kanten mee op kan.

Voor deze look heb ik dus van Jeffree Star Cosmetics het Beauty Killer palette gebruikt, Skinfrost in de kleur Peach Goddess en liquid lipstick Gemini.

 

Jeffree Star Cosmetics

 

Hier kun je de highlighter wat beter zien. Die ga ik ook nog apart reviewen. Ik heb ‘m hier echt heeeeel subtiel aangebracht, het is namelijk een enorm sterke highlighter.

Jeffree Star, daar wilde ik het nog even over hebben. Zelf heb ik de producten van dit merk gekocht omdat ik ze er mooi en vernieuwend uit vond zien en een goed gevoel had bij de kwaliteit. Ik merk dat er toch wel gigantische verdeeldheid is wat dit merk en Jeffree Star zelf betreft; de één houdt van hem en zijn producten, en de ander wil er niks mee te maken hebben.

Zo zijn er wel wat akkefietjes omtrent deze meneer geweest. Hij kan zich nogal grof uitlaten via social media, dat is een ding wat zeker is. De één concludeert daaruit dat hij een slecht mens of een pestkop is, en de ander vindt dat hij gewoon zijn sassy zelf is. (Als je niet weet waar ik over heb, Google even op ‘Jeffree Star Kylie lip kit’ ‘of ‘Jeffree Star Rocky Roadkill’)

Dit artikel lijkt misschien het tegendeel te benadrukken, maar ik houd me er liever niet al te veel mee bezig. Mij lijkt het bijna onmogelijk om iemands persoonlijkheid of intenties uit te vogelen via social media, waarvan we ook wel weten dat dat niet een volledig beeld van het leven van iemand geeft. Ik vind hem wel grappig in z’n filmpjes, en vind z’n make-up mooi en fijn. Dus waarschijnlijk blijf ik lekker kopen. En verder moet iedereen doen waar die zich goed bij voelt.

 

http://0.static.upcoming.nl/static/images/4fb54a6abe_1408718180_IMG_4445__list-noup.jpg

 

 

 

Heb jij iets van Jeffree Star Cosmetics?