budget make-up favorieten

Make-up budget favorieten

Make-up budget favorieten

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik dol op make-up. Mooie make-up, fijne make-up, en vooral kwalitatieve make-up. Vaak leg je wat extra neer voor make-up van hogere kwaliteit, maar dat is zeker niet altijd het geval!
Daarom laat ik zien welke budget producten ik het geweldig vind doen en ik met veel plezier en tevredenheid gebruik.

budget make-up favorieten

Dit is de verzameling! Essence, Catrice, NYX, en er zit ook nog iets van ELF tussen.

 

budget make-up favorieten

Essence Shading Powder & Catrice Prime and Fine Mattyfing Powder

De Shading Powder van Essence heb ik al eens eerder gebruikt en laten zien in mijn contour-artikel. Ik blijf deze nog steeds zo fijn vinden!

Prime and Fine poeder van Catrice is ook zo’n product wat gewoon perfect z’n werk doet. Het is een transparante poeder, en je make-up gaat niet meer schuiven of afgeven. Super!

 

budget make-up favorieten

NYX HD Concealer wand & Essence longlasting lipliner

De HD Concealer wand van NYX is met 6,99 niet ultra budget, maar wel heel goed te betalen. Dit is de tweede beste concealer die ik ooit heb gehad, van alle concealers die ik geprobeerd heb! Dit is dus wel een echte make-up budget favoriet.

De lipliner van Essence was volgens mij 2 euro. Hij geeft goed kleur af, blijft goed zitten, vind het een mooi kleurtje, hij past bij meerdere lipsticks die ik heb en ik kan zo nog wel even doorgaan. Gewoon geweldig! Je kan ‘m ook makkelijk alleen dragen trouwens.

 

IMG_6958 (2)

Catrice Multi Matt blush

Deze blush is precies wat ik zoek. Een blush zonder glitters, met een fijne vrolijke kleur, die niet te fel is. En dat doet deze geweldig! Er zitten 4 tinten in, meestal gebruik ik de middelste 2 tinten gecombineerd. Ben ik de enige die de verpakking ook best wel mooi vindt?

 

budget make-up favorieten

Essence Liquid Ink eyeliner

Deze eyeliner is zo fijn! Een goede eyeliner hoeft echt niet duur te zijn, mensen. De andere eyeliners van Essence vind ik eerlijk gezegd wat minder, maar deze is echt geniaal. Diep zwarte kleur, vlekt bij mij niet, fijn kwastje, gewoon wat je voor een eyeliner nodig hebt. Ik was eigenlijk best skeptisch toen ik deze eyeliner kocht, maar ik ben compleet verrast en nu is het een make-up budget favoriet!

budget make-up favorieten

I heart chocolate palette van I Heart Makeup

Toen ik deze kocht vond ik het wel grappig dat er een dupe van de Chocolate Bar van Too Faced te koop was, en heb ‘m meegenomen om uit te proberen. Dit palette heeft me ook al zo positief verrast! Er zitten veel kleurtjes in, die allemaal best sterk van kleur zijn. Ik laat wat swatches van m’n favoriete kleurtjes uit dit palette zien.

 

budget make-up favorieten

Spreekt voor zichzelf, toch? Je kan de kleuren ontzettend sterk opbouwen en het werkt gewoon zo fijn. Voor ongeveer 10 euro is dit echt een heel goede investering.

budget make-up favorieten Eyes Lips Face

ELF Makeup | Mist & Set spray

Deze spray is eigenlijk een soort dupe van MAC Fix+. Het is een spray die heel mooi je make-up met je huid laat ‘versmelten’ zonder het te verplaatsen. Ik houd er van! Ik heb zowel deze spray als MAC Fix+ en ik gebruik ze allebei evenveel. Gewoon welke het meest dichtbij ligt eigenlijk, want ik vind ze even fijn! Deze van ELF neem ik eigenlijk liever mee op reis, omdat dit flesje van plastic is en dus niet zal breken.

Goede, fijne en kwalitatieve make-up producten hoeven dus niet altijd duur te zijn!

Wat zijn jouw make-up budget favorieten?