Achter het scherm #5

Weer een nieuwe Achter het scherm! Mijn persoonlijke rubriekje, waar ik jullie een kijkje geef in mijn leven, zoals dat het er aan de andere kant van het scherm aan toe gaat.

Het is weer een spannend weekje geweest!

DSC_1527

Om te beginnen ben ik deze week bezig geweest met alle Colourpop reviews en artikelen. Zondag komt de eerste uit! Dan begint de Colourpop-mini-marathon, ik heb er uiteindelijk 3 artikelen van gemaakt. 1 voor de lipproducten, 1 voor de oogschaduw producten en 1 artikel met 3 looks.

Ik heb ook nog eens een mijlpaal bereikt! 200 volgers op Bloglovin’ en 500 op Instagram. Wow! Het gaat echt zo veel sneller dan ik had verwacht. Ik ben er wel echt heeeel blij mee en dankbaar voor! Dus ik bedankt jullie allemaal voor het volgen, lezen en commenten! Je kan ook nog met de Winactie meedoen, als je dat nog niet gedaan hebt.

DSC_1497

Ik ben weer in Lelystad geweest! Vanuit Haarlem, zelf met de trein gegaan. Een pittig reisje voor mij, maar het ging allemaal goed. Het station vind ik er altijd zo gaar uitzien, haha. Lelystad is zo anders dan Haarlem. Vervolgens zijn we (ik en de familie) een dagje naar oma geweest. Super leuk, want ik zie m’n omaatje en opaatje altijd heel erg graag!

DSC_1558

En toen moest ik uit eten. Nouja, moest... Het zit zo. Om m’n paniek- en angstproblemen te overwinnen, moet ik er natuurlijk wel wat voor doen! Dus gingen ik en m’n vriend uit eten. Het was alles waar ik normaal gesproken niet tegen kan: drukke horecagelegenheid, lawaai, eten wat ik niet zelf gemaakt heb, of gemaakt heb zien worden. In theorie 1 van de meest moeilijke plekken voor mij. Ik was wel erg nerveus om het te gaan doen, maar het is toch goed afgelopen! Gewoon gezellig een avondje eten. (Daarna was ik wel echt helemaal kapot, zo vermoeiend is zo’n proces.)  Op de foto zie je trouwens een broodje biefstuk, we waren naar la Cubanita geweest, en dit was 1 van de tapas. Ik ga natuurlijk niet alle tapas op de foto zetten, we kwamen in ieder geval niks tekort.

DSC_1540

Taffie is een beetje raar, of juist slim. Die vindt het wel lekker warm en knus om bij mij onder de deken te liggen, haha. Gek lief beest.

Ik heb echt een beetje studie struggles, mensen. Eigenlijk denk ik dat ik ga stoppen met m’n thuissstudie rechten. Op de een of andere manier lukt het me niet om redelijke cijfers te halen. Daarnaast wil ik eigenlijk gewoon weer naar een reguliere school! Ik mis het hebben van een ritme in een dagelijks leven. Met alleen een thuisstudie heb je dat niet zo. To be continued. Iemand nog wijze raad?

Hoe is jouw week geweest?