Winactie: MAC lipstick vs Lush gezichtsmasker & lipscrub!

Winactie!

Ik heb alweer de 200 volgers op Bloglovin’ en 500 volgers op Instagram bereikt! En dat mag wel gevierd worden. Met een winactie! En niet zomaar eentje.

Winactie

Omdat ik rekening wilde houden met beautylovers, lipstickfanaten maar ook met mensen die meer van verzorging en dierproefvrij houden,  is de prijs als volgt:

De winnaar mag kiezen tussen een MAC lipstick naar keuze of een Lush gezichstmasker & lipscrub naar keuze!

P2010205

Wat moet je doen om mee te kunnen doen?
– Volg Matte & Shimmer via Bloglovin’.
– Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres.
Als je géén Bloglovin’ hebt, maar toch mee wilt doen, laat mij dan weten op welke manier je mij volgt!

Wat kun je doen om meer kans te maken? (dit is dus niet verplicht voor deelname!)
– Volgen via Instagram
– Volgen via Twitter
– Like mijn Facebook

De winnaar wordt 25 maart bekend gemaakt. Ik stuur de winnaar een e-mailtje. (dus zorg dat je e-mailadres geldig is!) Als ik niet binnen 48 uur reactie heb van de winnaar, kies ik een nieuwe winnaar uit, die dan hopelijk wel reageert.

dsc06344

Wanneer ik de winnaar gemaild heb mag die mij laten weten waar de keuze op is gevallen. De prijs stuur ik daarna op! O ja, je kan geen varianten kiezen die niet op voorraad zijn. Ik zeg het maar eventjes, maar dan kan ik dus niet de prijs voor je halen. Dus kies verstandig 🙂

Wie doet er mee met deze winactie? Ga jij voor MAC of voor Lush?

*Foto’s heb ik mogen lenen van lieve Evy en Mira!