make-up miskopen

Wat te doen met make-up miskopen: de look

Make-up miskopen: de look

Even geleden schreef ik een artikel over wat je kunt doen met make-up miskopen. Om het ook nog eens te laten zien heb ik met een aantal miskoop-producten een look gemaakt! Dus bewaar die miskoop eventjes, je kunt er écht wat leuks van maken!

make-up miskopen

Voor de ooglook heb ik als basis (‘primer’) een concealer die te licht voor me is gebruikt. Met een blush van de oude collectie van Etos, een verkeerde kleur poeder, wenkbrauwpoeder van de Hema en de highlighter van Essence heb ik de ooglook gemaakt; ik heb ze dus als vervanging van oogschaduw gebruikt. Afgemaakt met 2 zwarte eyeliners.

make-up miskopen look

Voor m’n wenkbrauwen en foundation heb ik wél mijn reguliere spulletjes gebruikt.

make up miskopen look

Voor de lipkleur heb een lipliner van Essence gebruikt, en een lipgloss van Kiko die op zichzelf totaal niet dekkend is. (Mijn enige miskoop van Kiko ooit.) Helaas wat minder duidelijk te zien maar wel gebruikt: 2 oogschaduw kleuren uit het I Heart MakeUp – Chocolate Bar palette als contour-bronzer en highlighter.

make-up miskopen

Ik ben best wel blij met het resultaat! Vooral de perzik-oranje kleur van de blush vind ik een mooi effect geven. Het was even raar om concealer als oogschaduwbasis te gebruiken, maar het heeft wél z’n werk gedaan! Vinden jullie het ook wat?

Wat ga jij met je make-up miskopen doen?