MAC paint pot

MAC paint pot review & look

 

 

Dit keer een review over MAC Pro Longwear paint pot; met foto’s, mijn ervaring en een look! Kijk je mee? Gezellig!

Wanneer ik in de Douglas loop, trekt de MAC counter mij altijd aan. Mijn ervaring met de Pro Longwear concealer heb ik hier met jullie gedeeld, dit keer gaat het over de MAC paint pot! Want die had ik ook nog gekocht.

IMG_2449 (2)

Een prachtig potje. (Wel weer van glas, voorzichtig.) Ik heb de MAC paint pot gekocht in de kleur Layin’ Low. Er zijn in totaal 16 verschillende kleuren te verkrijgen, matte of met glitter.

MAC paint pot

MAC paint pot

Een kleur die bij mijn huidskleur wel redelijk nude is, een tikkeltje donkerder. Dit is een matte kleur.
De ingrediënten zijn als volgt:

MAC paint pot

Ik heb zelf nog nooit een allergische reactie of iets dergelijks gehad van MAC producten. Ieder huidtype is verschillend; als je met bepaalde ingrediënten voorzichtig moet zijn, let dan op deze lijstjes.

MAC paint pot layin' low

Swatch! Zoals je kan zien, lijkt het op mijn huidskleur, maar dan wat donkerder. Goed gepigmenteerd, ik heb hier echt heel weinig product voor gebruikt. Je ziet ook goed dat hij echt matte is. Dat vind ik wel een fijne basis voor een niet te opvallende look. De structuur is een soort crème; heel stevig maar wel romig en fijn uitsmeerbaar. Een goede structuur om mee te werken. Je kan de MAC paint pot als oogschaduwkleur gebruiken, maar ook als basis. En dat doet ‘ie goed!

Ik vind het super handig dat het meteen ook een kleurtje is, in plaats van alleen een oogschaduwbasis of alleen een kleurtje! Ik houd wel van multifunctioneel.

MAC paint pot look

MAC paint pot lookMAC paint pot look

Voor deze look heb ik dus de MAC pro longwear paint pot als basiskleur gebruikt. De kleur valt niet erg op, maar geeft wel een egale basis die bij een nude look bij mijn huidskleur past.

Om de look verder te maken heb ik dit palette gebruikt. (En niet te vergeten, eyeliner en mascara!)

IMG_2473 (2)

Wie weet welk palette dit is?

De MAC Pro Longwear paint pot kost €20,00. Niet geheel onbelangrijk, want dit is best prijzig. Eerlijk: als het niet een multifunctioneel product was, had ik het niet gekocht. Of je zo’n product aan je collectie wilt toevoegen kan je alleen zelf bepalen, maar de kwaliteit is wél erg goed!

Je doet waarschijnlijk érg lang met een potje, want je hebt niet veel product nodig. Je hebt ook meteen een oogschaduwbasis! Mijn oogschaduw bleef met de MAC paint pot als basis net zo goed zitten als wanneer ik mijn andere oogschaduw basis gebruik! (Normaal gebruik ik een eye primer van ArtDeco.)

Conclusie: Heel fijn product! Heeft aan mijn verwachtingen voldaan, van goede kwaliteit en ik vind het super fijn voor een rustige, dagelijkse look!

Wat vind jij van de MAC Pro Longwear paint pot?