Gooi dat volume in je haar!

www.matteandshimmer.nl

 

In een paar minuten meer volume in je haar, zonder het te beschadigen met hitte? Kan dit echt of zijn dromen bedrog? Ik testte het uit met haarpoeder!

Soms wil je gewoon dat je haar extra fabulous is. Dan heb je die boost even nodig. Voor een feestje, gelegenheid, of gewoon omdat het kan. Er meer volume in föhnen heeft bij mij nooit zo veel effect, en touperen of haarspray gebruiken wordt mijn haar zacht gezegd ook niet veel gezonder van. Toen kwam ik uit op haarpoeder! Meteen een potje besteld; het onderstaande potje van Osis+.

IMG_1421

Fijn potje; niet te groot, niet te klein. Niet te vinden bij de drogist helaas, maar bij veel webwinkels te vinden. Gek genoeg verschillen de prijzen per webwinkel, maar de prijs ligt tussen de 6-10 euro voor een potje. Drogisterijen verkopen wel andere merken haarpoeder.

Dan het haar. Als mijn haar stijl is, vind ik het er het meest verzorgd uitzien, alleen wel een beetje plat. Zo zat mijn haar vlak voordat ik aan het haarpoeder begon:

IMG_1382 (2)

Dat kan beter, toch? Dat dacht het haarpoeder ook, want nadat ik dat gebruikte zat het zo:

_20151205_180331

IMG_1451 (4)

Ik zie duidelijk een verschil met meer volume! Yes!
Hoe heb ik het gebruikt? Beetjes poeder in mijn hand doen, en het zo goed mogelijk verdelen over de haarwortels. Als je daarna je haar met je handen omhoog schuift blijft het door het poeder op die manier zitten. Je haar voelt wel wat stugger op de plekken waar je het gebruikt hebt, maar hierdoor kun je er mee knutselen wat je wilt. (Nadat je je haar gewassen hebt is het stugge gevoel trouwens weg.) Als het na verloop van tijd wat gaat inzakken, hoef je alleen je handen door je haar te halen en zit het weer volop fabulous!

Kende je haarpoeder al? Hoe krijg jij volume in jouw haar? En wat vind jij van het resultaat?