lipproducten voor het voorjaar

De mooiste & fijnste lipproducten voor het voorjaar

De dagen worden langer, het zonnetje komt wat meer door en de eerste planten en bomen beginnen te bloeien: het voorjaar komt eraan! Hét perfecte moment om weer te gaan voor een frisse look, en dus je voorjaarsmake-up uit de kast te halen … of in te slaan. Hier vind je inspiratie om je een handje te helpen met de mooiste en fijnste lipproducten voor het voorjaar!

Verzorg je lippen

Mooie lippen begint bij goede verzorging. Je moet je lippen dus goed hydrateren. De Moisture Surge™ Lip Hydro-Plump Treatment van Clinique is bijvoorbeeld een heel fijn product voor lipverzorging, hoewel dit product wel een beetje aan de prijs is. Het maakt je lippen heerlijk zacht en zorgt voor goede hydratatie, zonder een vervelend uitdrogend gevoel als het ‘uitwerkt’.

Heb je het liever wat budgetvriendelijker? Voor maximaal €5 heb je een heel fijne lippenbalsem van het merk Blistex! Als het om drogisterijproducten gaat, is dit merk echt een favoriet.

Lipverzorging met een tintje

Hou je van een zacht, natuurlijk tintje op je lippen? Dan is een getinte lipbalm perfect! Vaseline heeft bijvoorbeeld de Lip Therapy Rosy Tinted, voor zachte lippen met een subtiel, rozig tintje. Wist je dat er ook multifunctionele getinte lippenbalsem bestaat? De XX by RevolutionXX STRIKE BALM BLUSH kun je, zoals de naam al doet vermoeden, ook als blush gebruiken!

Voor de luxepaardjes onder ons is de Dior Addict Lip Glow een prachtige keuze. Je lippen zijn verzorgd, krijgen een mooi, naturel tintje en hebben een stralende glans.

herfst make-up tips

Warme nudes

Wil je je lippen wat meer op laten vallen, met een mooie lippenstift, maar dan wel in een mooi voorjaarstintje? Say no more! De Satin lipsticks van MAC cosmetics hebben een mooie, dekkende kleur met een subtiel glansje. Door de formule voelen ze ook lekker fijn aan op je lippen. De tinten ‘Myth’ en ‘Sushi Kiss’ zijn prachtige warme, koraalachtige nudes. Perfect voor het voorjaar!

Als je voorkeur uitgaat naar een budgetvriendelijkere optie, of als je meer fan bent van liquid lipsticks, is de NYX Liquid Suede in de tint ‘Tea Cookies’ een mooi alternatief. Voor ongeveer de helft van de prijs van een MAC lipstick heb je dit prachtige tintje in huis.