valentijnsdag cadeaus tips

3x Leuke Valentijnsdag ideeën!

Valentijnsdag komt er weer aan! Het is een leuk moment om je partner of geliefde in de watten te leggen … maar dan moet je wel inspiratie hebben. Dat is soms nog best lastig. Wil je graag wat inspiratie opdoen voor Valentijnsdag 2024? Ik deel hier een paar leuke ideetjes met je. Want niets is zo leuk als een combinatie van Valentijnsdag cadeaus en leuke activiteiten!

Samen relaxen in een home spa

Zitten jij en je geliefde het allerliefst in relaxmodus? Of kunnen jullie wel een avondje ontspanning gebruiken? Dan is een home spa een superleuk idee. Je kunt het zo uitgebreid maken als je maar wilt met gezichtsmaskertjes, scrubs, lekkere kaarsen, bath bombs, een voetenbad, massageolie, een diffuser en ga zo maar door. Vergeet natuurlijk niet om een lekker ontspannend muziekje op te zetten! Bereid wat (gezonde of ongezonde) snacks voor en je kan de rest van de avond lekker samen ontspannen.

Een spannende avond

Om de spark in je relatie te houden, kan een avond met een spannend tintje heel erg leuk zijn! In het drukke leven is het ook wel eens fijn om daar extra tijd voor te nemen.

Je kunt met een sensuele (of gewoon een lekkere) massage beginnen om de juiste sfeer erin te krijgen. Een extra leuke, spannende outfit helpt daar natuurlijk ook een handje bij. Wil je jullie slaapkameractiviteiten eens een andere twist geven? De wereld van seksspeeltjes blijft alsmaar groeien en is uitgebreider dan je misschien denkt: van een simpele vibrator of een vibrerend eitje tot SM-speeltjes en veel meer. Heb je nog nooit een satisfyer pro uitgeprobeerd, dan raad ik je overigens aan om dat snel te doen. Veel plezier!

valentijnsdag cadeaus tips

Leuk en gezellig: cadeau-en-spel-avond

Het laatste Valentijnsdag idee is een extra gezellige versie van een gewone avond thuis. Kook wat lekkers voor elkaar, regel jullie favoriete snacks en ga er lekker voor zitten: een spelletjesavond met Valentijnsdagcadeautjes!

In plaats van elkaar gewoon een cadeau te geven, koop je meerdere kleine cadeautjes voor elkaar. Die pak je in en vervolgens kunnen de spelletjes beginnen. Wie een ronde of spelletje wint, mag een cadeautje uitpakken! Je kan de spelletjesavond extra personaliseren door zelf een quiz te maken met leuke feitjes over elkaar en/of over jullie relatie.