vanille parfum

De lekkerste parfums met vanille noten!

De lekkerste parfum is een kwestie van smaak, en dat is voor iedereen anders. Toch zijn er parfums die over het algemeen veel meer in de smaak vallen dan andere parfums. Vaak zijn de top selling parfums gesorteerd op populariteit, maar in dit artikel doen we het net even anders. We leggen de focus op vanille parfum. Hier vind je de lekkerste geuren met vanille noten!

Juliette Has A Gun – Vanilla Vibes

Als je van parfum met vanillegeur houdt, is Juliette Has A Gun Vanilla Vibes dé perfecte geur voor je. Het is een prijzig parfum, maar daar krijg je de perfecte vanillegeur voor terug, aangevuld met licht bloemige en kruidige geurnoten. Maar maak je geen zorgen, vanille speelt toch echt de hoofdrol in dit heerlijke luchtje! Het is echt een uniek parfum in z’n soort. Kort samengevat: als je van neutraal houdt, maar niet te basic, heeft dit parfum de perfecte balans.

No Title

No Description

Yves Saint Laurent Libre

Libre van Yves Saint Laurent is ook een high-end parfum, maar wél al een stukje goedkoper dan de vorige. Vanille is een van de basisnoten van dit parfum. Verder wordt de geur aangevuld met lichtzoete citrus- en bloemige noten. Ruik maar eens aan een tester, ook dit parfum met vanille is een echte aanrader!

No Title

No Description

Budget vanille parfum: Avon Far Away

Aangezien we niet allemaal wekelijks de staatsloterij winnen, wilde ik dit lijstje graag aanvullen met een budgetvriendelijke tip. Avond Far Away is een erg betaalbare geur met heerlijke vanille noten in de basis. Verder wordt dit lekkere geurtje aangevuld met zachte fruitnoten en een tintje houtnoten, net zoals een sandelhout parfum. Als je deze geur eens laagdrempelig wil uitroberen, heb je voor €5 al een 10ml verpakking!

No Title

No Description

Body & hair mist met vanillegeur

Houd je meer van een subtiele geur door de dag heen? Dan is een body & hair mist misschien wel wat je zoekt. Ook die zijn er natuurlijk in heerlijke vanillegeuren! De Body Spray van Victoria’s Secret komt in een vanille variant, maar er zijn nog meer aanraders.

Brazilian Crush Cheirosa ’71 is daar een goed voorbeeld. Dit is een luxe uitvoering in een prachtig flacon. Avon Naturals Care Vanilla & Sandalwood ziet er een stuk meer basic uit, maar biedt je heerlijke vanillegeuren voor een lage prijs. Oftewel; meer dan genoeg opties als je van vanillegeur houdt!