herfst make-up tips

Make-up tips: de mooiste najaarskleuren in je looks!

De zomer is weer voorbij, wat betekent dat we weer onze mooie, warme aardetinten de kast uit halen. Als je nog geen fijne herfstkleuren in je make-up la hebt liggen, of altijd wel wat nieuwe inspiratie kan gebruiken, zit je hier goed. Ik deel mijn tips van make-up producten met mooie najaarskleuren om je make-up collectie mee aan te vullen!

Lippenstift: bordeauxrood, bruin en donker nude

We beginnen met lippenstift, want wie houdt er nou niet van een charmante lippenstift? Voor een avondje uit is bordeauxrood een prachtige kleur – die ook nog eens bij alle huidskleuren en tinten past. Daar kan het dus niet verkeerd mee gaan.

herfst make-up tips

Speel je het liever safe? Of houd je gewoon van een neutrale look? Ga dan voor een donkere nude. Mijn advies is om je favoriete nude te kiezen, maar dan 1 of 2 tinten donkerder. Dat geeft net een meer herfstige look, terwijl je het neutraal houdt.

Houd je van nude, maar wil je eens wat nieuws proberen? Ga dan eens voor een bruine lippenstift. Je kan voor een warme, oranje-achtige kleur gaan, helemaal in pumpkin spice stijl… of een donkerbruine, lichtelijk warme tint. Er zijn ook lipsticks die nude zijn, maar iets meer aan de bruine kant. Die tinten zijn de ideale middenweg als je niet meteen full-on bruin wil gaan.

Oogschaduw: warme en donkere tinten

Oogschaduw is waarschijnlijk mijn meest favoriete make-up product ooit. Je kan er zoveel leuke looks mee maken!

Als je van nude houdt, zijn er voor de herfst prachtige oogschaduwpalettes met warme nude tinten verkrijgbaar. Het Modern Renaissance palette van Anastasia Beverly Hills blijft een prachtig voorbeeld van een echte klassieker onder deze tinten! Budget tip: het New-Trals vs. Neutrals palette van Makeup Revolution is een zeer betaalbare dupe.

No Title

No Description

Oranje oogschaduw is ook een favoriet van mij in het najaar. En nee, ik heb het dan niet over Koningsdag-Nederlandselftal-neonmeteenkroontje-oranje. Ik heb het over burnt orange en sienna, oftewel: bruinige oranjetinten.

Als single oogschaduw is deze tint meestal niet zo makkelijk te vinden, maar in herfstige palettes juist weer wel. Denk bijvoorbeeld aan grote regenboogpalettes zoals het Ultimate Utopia palette van NYX Professional Makeup.

Conclusie: er is meer dan genoeg mooie, herfstige make-up om uit te kiezen en om uit te proberen!