jeffree star cosmetics 2023

Jeffree Star Cosmetics update: Hoe is het nu met dit make-up merk?

Enkele jaren terug was Jeffree Star Cosmetics nieuw, hot en upcoming. Het merk en eigenaar Jeffree Star staan inmiddels wat minder in de constante schijnwerpers, maar zijn nog steeds duidelijk aanwezig. Vandaag een update: hoe is het nu met Jeffree Star Cosmetics?

Jeffree Star of Jeffree Star Cosmetics?

Kleine disclaimer: hoewel Jeffree Star en zijn make-up merk onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, gaat deze update voornamelijk over Jeffree Star Cosmetics als merk. Na dramageddon een paar jaar terug is de drama gelukkig ook enigszins afgezakt.

Wat zijn de laatste releases van Jeffree Star Cosmetics?

JSC is altijd al een merk geweest dat niet bang is voor creativiteit, kleur en een vleugje controversieel. Dat is altijd zo geweest en dat is in tussentijd niet veranderd. De laatste make-up releases van Jeffree Star Cosmetics zijn onder andere de Psychedelic Circus lijn, die de lijn der verwachtingen volgt met een he-le-boel felle kleuren. Naast het onderstaande oogschaduwpalette zijn er ook liquid lipsticks, een spiegel, lippenbalsems en vloeibare oogschaduw in deze collectie.

No Title

No Description

Lijnrecht daartegenover staat de Star Wedding lijn, een lijn die juist de nadruk legt op een nude look. Uiteraard wel in Jeffree Star stijl – met bijvoorbeeld een felroze oogschaduw in een palette dat verder nude is.

No Title

No Description

Jeffree Star Cosmetics Skincare

De grootste verandering in JSC-land is waarschijnlijk de toevoeging van Jeffree Star Cosmetics Skin! Het idee is dat deze skincare de perfecte basis is om vervolgens Jeffree Star Cosmetics make-up te gebruiken. Aan de ene kant zien de verpakkingen er heel nice uit en zijn zelfs skincare specialisten te spreken over de inhoud en ingrediënten van de skincare. Aan de andere kant ben je waarschijnlijk sneller geneigd om skincare kopen van een merk dat zich volledig op huidverzorging richt.

What Is Jeffree Star Hiding In His Skincare Line? 🍓

What Is Jeffree Star Hiding In His Skincare Line? 🍓 Skincare I might recommend instead: The Inkey List Oat Cleansing Balm https://shop-links.co/cgKVBRTKrfu Selfless by Hyram Retinol & Rainbow Algae Repair Serum https://shop-links.co/cgKVCktzmj1 🦋 https://rebrand.ly/BeABeautifulButterfly Turn the like button blue, and make the SUBSCRIBE button gray if you want new videos on the science of skincare, cosmetic chemistry and inspiration!

Jeffree Star Cosmetics: uitproberen of niet?

Zijn de nieuwe producten van Jeffree Star Cosmetics de moeite waard om uit te proberen? Daar is niet een eenduidig antwoord op, maar bepaalde producten kunnen zeker de moeite waard zijn. De kwaliteit van de make-up producten is altijd goed tot uitstekend geweest (hier en daar een uitzondering, maar dat geldt voor elk merk), en dat is het nog steeds. Kleuren zijn vaak sterk gepigmenteerd en een verpakking gaat een normale tot lange tijd mee.

Spreekt een make-up product je aan, dan is het waarschijnlijk de moeite waard om te kopen! Wat de skincare betreft, vind ik het lastig om te zeggen. Als je geen ervaring hebt met het merk (of skincare überhaupt) … dan raad ik je aan om voor skincare bij een huidverzorgingsmerk te shoppen. Die zijn simpelweg meer gespecialiseerd.

Ben je fan van de make-up van JSC en twijfel je om de skincare te proberen? De producten zijn niet slecht en de verpakkingen zijn extra handig, dus je kan prima beginnen met één product testen. You might end up loving it!