Najaar Fashion Inspo: Stijlvolle, Lekker warme Schoenenkeuzes!

Als het goed is hebben we ons zomerse schoeisel al een tijdje geleden terug in de kast gezet. Ik in ieder geval wel. Het is namelijk het seizoen voor najaarsmode! Hoewel ik groot voorstander van comfortabele fashion ben, moet het er ook leuk uitzien. Daarom heb ik deze inspiratie uitgezocht: warme, comfortabele én stijlvolle schoenenkeuzes voor het najaar.

Western Boots

We beginnen met een van mijn favoriete soorten laarzen voor dames: western boots. Wat mij betreft zijn deze schoenen de beste combinatie van stijlvol, vrouwelijk en een vleugje stoer. Je kan deze boots ontzettend gevarieerd combineren, maar mijn favoriet blijft toch echt met een leuk jurkje.

No Title

No Description

In de winter kan dat natuurlijk gewoon ook! Haal een leuk jurkje met lange mouwen uit de kast (of koop een nieuwe, want shoppen is altijd leuk), thermolegging eronder, boots aan, leuk tasje erbij …. accessoires en/of make-upje … en gaan!

Overknee boots

Je denkt bij overknee boots misschien al snel aan sexy laarzen… en eerlijk gezegd zijn ze dat ook. Maar je hoeft ze niet per se bij een sexy look te dragen. Er zijn ook overknee boots met een wat stoerder uiterlijk! Die kun je dan ook een stuk gevarieerder combineren.

No Title

No Description

Als je het moeilijk vindt om te onderscheiden welke laarzen nou welk effect op je outfit hebben, kijk dan naar de zool. Een grove zool met een lage hak of zonder hak geeft een stoerder uiterlijk. Een gladdere zool geeft een elegant effect en een hoger hakje erbij maakt het sexy. Combineer de laarzen natuurlijk zoals je wilt!

Voor extra warmte kun je dikke, hoge sokken onder de laarzen aantrekken. En/of een thermopanty, thermolegging, thermomaillot, wat je ook in huis hebt. Het kan allemaal!

Wintersneakers

Als je niet zo van de jurkjes en rokjes bent, zijn we bij jouw deel van dit artikel beland. We gaan het vanaf nu hebben over najaarsschoenen die je meestal bij broeken draagt.

Sneakers zijn sowieso meestal wel comfortabel. Ze zijn wat meer richting casual, maar zeker niet verkeerd op het gebied van stijlvol schoeisel! Wil je in de winter extra warme sneakers? Dan heb ik 2 tips:

  • Ga voor hoge sneakers. Je hebt dan geen last van wind die langs je enkels waait. Zo blijven je voeten en benen een stuk warmer.
  • Voor extra-extra warmte: dik gevoerde sneakers! Je weet wel, van die sneakers die aan de binnenkant een wollen vachtje hebben. Ze lopen als wolkjes en zijn heerlijk warm.

No Title

No Description

Chelsea boots, maar dan gevoerd

Chelsea boots zijn om twee redenen ontzettend geliefd bij mij – vooral in de winter: ten eerste kan je er lekker hoge sokken in dragen en ten tweede hebben ze de perfecte hoogte om je voetjes en enkels te beschermen tegen kou en sneeuw.

No Title

No Description

Af en toe, als je heel goed zoekt, kom je zelfs Chelsea boots tegen die extra dik gevoerd zijn, zoals deze. Het faux fur aan de randjes en binnenkant maakt deze dameslaarzen super zacht én super warm. Daar kom je de winter wel mee door!

Welke schoenen draag jij het liefst in de winter?