last minute kerstcadeau tips

4x Handige last minute kerstcadeau tips!

Terwijl de een in november al begint met kerstinkopen, denkt de ander kort voor Kerst … S#%T, ik moet nog kerstcadeaus scoren! Vind je het lastig om te bedenken wat een leuk cadeau is – dat je ook nog eens kort van tevoren kan scoren? Geen nood, probeer dit lijstje eens.

Een Discovery Box

Het moeilijke aan cosmetica cadeau geven is kiezen welke producten fijn zijn. Daar is de Discovery Box voor! Op de website van Notino kan je onder het kopje ‘inspiratie’ op ‘discovery box’ klikken. Je krijgt dan een lijstje vol met sample boxes in verschillende categorieën.

Zo zijn er veel parfum sample boxes, maar kun je ook kiezen voor een heren sample box, een skincare sample box, make-up sample box en nog meer. Zo kun je voor een klein prijsje veel verschillende (luxe) producten uitproberen! Altijd leuk, toch? Dit is ook een leuke tip om op je lootje te zetten als je aan lootjescadeaus doet.

No Title

No Description

Een cadeau bij een cadeau

Meer waar voor je geld is altijd goed! Bij Notino zijn er altijd wel acties waarbij je bij een bepaald merk of product wat extra’s krijgt. Zo kreeg ik even terug een gratis GlamGlow sheet masker bij een moisturizer van hetzelfde merk.

Soms zijn het mini’s van andere producten, maar ik vind het extra leuk als het cadeautje bij de aankoop iets unieks is, zoals een leuk tasje of ander product wat niet los te koop is. Op de gratis kado pagina van Notino zie je welke acties er op het moment actief zijn.

Gebruik de cadeauzoeker

Heb je echt geen idee wat je moet geven? De cadeauzoeker kan je inspiratie bieden! Het enige wat je hoeft te doen is in te vullen voor wie het cadeau is (partner, broer, zus, oma, etc,) en wat je budget is voor het cadeautje. Daarna laat Notino allerlei leuke kerstcadeaus zien.

Vervolgens kun je per categorie door de resultaten scrollen. Weet je bijvoorbeeld zeker dat je geen parfum wil kopen, dan sla je die categorie over. Als je klaar bent, kun je het cadeau feestelijk laten inpakken en bepaalde items laten gaveren. Cadeau compleet!

No Title

No Description

Een giftcard

Soms moet je een cadeau geven, maar weet je niet zo goed wat. Terwijl je zeker weet dat de ontvanger wél weet wat hij of zij wil! Als je het niet wil vragen, maar gewoon lekker aan de ander over wil laten, is er no shame om een cadeaubon te geven. Sterker nog, dat is een super fijne optie! Zo weet je zeker dat elke cent terecht komt bij een gewild en geliefd cadeautje. 💝

Wanneer begin jij meestal met kerstcadeaus inkopen?