black friday beauty tips

Summer Black Friday: zo scoor je beauty producten met korting in de zomer!

Huh, Black Friday in de zomer? That’s right! Normaal gesproken tellen we af tot eind november voor we op deze koopjesdag massaal inslaan, maar er is ook een zomerse variant. Tijdens de Summer Black Friday scoor je jouw favoriete beauty producten, maar dan even voor wat minder. Een goede deal zeg ik in ieder geval geen nee tegen. Lees hier hoe je tot een succesvolle beauty koopjesjacht in de zomer komt!

Wanneer is Summer Black Friday

Laten we beginnen met de belangrijkste informatie. Wanneer begint de Summer Black Friday?! Zet 19 tot en met 25 juli maar in je agenda, want dan gaat de Notino Black Friday van start! Verwacht bovenop scherpe prijzen extra kortingen van 20% en andere leuke deals op je beauty favorites. Met beauty bedoel ik ook echt alles in beauty: van haarverzorging en skincare tot make-up, parfums, zonbescherming en nog meer!

Sla je favoriete parfums in

Mijn eerste tip gaat over parfums. Bij Notino zijn parfums al scherp geprijsd, en tijdens Black Friday krijg je daar nog extra korting op! Hét ideale moment om een voorraadje parfum voor een nette prijs in te slaan. In ieder geval genoeg tot de Black Friday van december!

notino summer black friday

Skincare & make-up tips

Ben je op zoek naar skincare en make-up tips? Daar kan ik je maar al te goed bij helpen. Bij Notino is Glamglow ten eerste een van mijn favoriete skincare merken. De maskers van Glamglow zijn het meest bekend, maar de moisturizers zijn ook echte toppers. Als je toch al bezig bent, neem dan ook een kijkje bij Vichy: ze hebben echt fijne producten voor je dagelijkse huidverzorgingsroutine. De Minéral 89 is hier bijvoorbeeld een persoonlijke favoriet.

Wat make-up betreft zou ik MAC en Bobbi Brown even in de gaten houden. Klassiekers zoals de matte lipstick, Fix+ spray of een fantastische Shimmer Brick zijn nooit overbodig. En te veel make-up bestaat niet. Ik noem het liever ruime keuze.

Haarverzorging & overige tips

Over haarverzorging kan ik kort maar krachtig zijn: Olaplex en Kérastase hebben samen mijn leven gered. Nóg fijner als je ze voor een zachtere prijs kan scoren! Het leven is al duur genoeg zoals het is.

Om wat specifieker te zijn: van Olaplex werken de No. 3 (Treatment) en No. 5 (Conditioner) het beste. Vooral de No. 3 doet echt veel voor je haar als je die eens een nachtje in laat trekken! Bij Kérastase zou ik de focus op de haarmaskers leggen. Je hebt maar weinig nodig, en ja, ik klink nu als een tv reclame, maar het is echt waar: je haar voelt meteen een stuk zachter aan.

Om af te sluiten zeg ik: kijk naar dingen waar je normaal gesproken niet als eerste aan denkt, maar die je wel veel gebruikt. Items als beautysponsjes, een fijn pincet, flosborsteltjes, make-up remover en nog meer van dat soort dingen komen vroeg of laat altijd van pas!

Ben jij van plan te gaan shoppen tijdens Summer Black Friday?