roze strand terras in amsterdam

Met je voetjes in het roze zand relaxen: hier is Pink Beach in Amsterdam!

Je wist niet dat je het nodig had, totdat je ontdekt dat het bestaat: een roze terras in de stijl van een fabulous strand, gewoon in Nederland.

Ik ben al blij als het mooi weer is en ik daar fatsoenlijk van kan genieten, maar nu blijkt er dus zomerdroom in het roze te zijn! We hebben het dan over Pink Beach, als terras van de WONDR Experience in Amsterdam. Ben je net zo enthousiast als ik? Lees dan snel verder en ik vertel je alles wat je moet weten!

Wat is Pink Beach?

Pink Beach is dé droom van elke roze strandliefhebber die werkelijkheid is geworden. Om concreet te zijn: Pink Beach is een terras, wat onderdeel is van roze, interactieve museum WONDR Experience in Amsterdam. Het hoort erbij, maar staat ook een beetje op zichzelf: je hoeft namelijk geen entree tickets voor het museum te hebben om te genieten van het terras.

Wat is er allemaal (te doen) bij Pink Beach?

Laten we beginnen met 300 vierkante meter aan roze dromen die uitkomen. Verder kan je natuurlijk op het terras zitten, genieten van jouw bestelde versnaperingen en je voetjes in het roze zand steken. Ja, het staat er echt: roze zand. Als kers op de taart is er in de oceaan van roze zelfs een schattig, blauw ballenbak-zwembad!

Als je het aan mij vraagt, is er dus genoeg om een lekker zomers middagje of avondje door te brengen. Je zou het ook kunnen combineren met een bezoekje aan de WONDR Experience zelf: je moet daar dan wel entreekaarten voor kopen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door WONDR – Experience Playground (@wondr.experience)

“Oké, we gaan naar Pink Beach!”

Heb je ook meteen zin om erheen te gaan? Voordat je je spullen pakt en de deur uit rent, is het wel zo handig om op de hoogte te zijn van alle praktische informatie.

Vanaf 8 juni is Pink Beach geopend! Je betaalt geen entree voor Pink Beach, maar moet wel reserveren. Je reserveert in tijdsblokken van 2 uur en doet een aanbetaling van €16 per persoon. Je betaalt dat bedrag om de reservering vast te houden.

De aanbetaling wordt verrekend met de uiteindelijke rekening die je daar opbouwt, dus eigenlijk betaal je alvast vooruit voor wat drankjes en hapjes. Wil of moet je annuleren? Als je dat maximaal 24 uur van tevoren doet, krijg je de aanbetaling ook gewoon terug.

Ik weet niet wat jij gaat doen, maar ik prik alvast een gaatje in m’n agenda. Op naar Pink Beach!

Ben jij van plan om naar Pink Beach te gaan?