online brownies bestellen per post

The Brownie Box review: mijn ervaring met online brownies bestellen!

Soms heb je gewoon zin in een lekkere, zachte, smeuïge, zoete chocolade brownie. Zelf maken moet je maar net zin en tijd voor hebben, en brownies uit de supermarkt vind ik ook niet het einde. Zodoende dreef mijn zoetekauw-eetlust me tot een daad waar ik geen spijt van heb: ik heb online brownies besteld. Hoe dat is gegaan, lees je hier!

Over The Brownie Box

The Brownie Box is één van de vele websites waar je échte, handgemaakte brownies kunt bestellen. Geen droge meuk uit een fabriek, maar smaakvol, ambachtelijk en met liefde bereid. Er zijn aardig wat websites waar je brownies kunt bestellen en ik had met geen enkele ervaring. Uiteindelijk had mijn toetjesmaag het beste onderbuikgevoel bij The Brownie Box en heb ik daar besteld.

Bij The Brownie Box vind je een stuk of 10 verschillende brownie smaken: van pindakaas brownies tot Oreo brownies, M&M’s brownies en nog meer. Ik had voornamelijk trek in een chocolade-overdosis in brownie vorm en koos daarom de klassieke Original en Double Chocolate brownies.

brownies per post

Service en levering

Het bestellen is lekker eenvoudig en je kunt zelfs een kaartje toevoegen. Omdat de brownies voor mezelf waren heb ik het kaartje overgeslagen, maar de optie maakt de brownies ook een leuk cadeau idee. Je kiest zelf het verzendmoment uit en als je op tijd bent en er nog plek is, kun je ervoor kiezen om de brownies nog dezelfde dag te laten verzenden.

Ik was zo’n geluksvogel en de volgende dag viel er al een doosje van The Brownie Box op de deurmat. Zelfs zonder kaartje voelt het als een cadeautje. Niet alleen omdat het brownies zijn, maar ook doordat het zo leuk ingepakt is – zonder overbodig veel karton of papier te gebruiken!

the brownie box review ervaring

The Brownie Box review: hoe smaken deze brownies?

De grootste vraag is natuurlijk: zijn ze lekker? En zijn ze de prijs waard? Ze zijn een stukje duurder dan brownies uit de supermarkt, maar dat is niet zo gek. Je koopt een stukje vakwerk en dat kost nou eenmaal meer. Een diepvriespizza is bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan een authentieke Italiaanse pizza, maar de kwaliteit is niet te vergelijken.

Dat geldt ook voor deze brownies. Vooral de Double Chocolate Brownies hebben mijn verwachtingen -en hoop- ruimschoots overtroffen. De klassieke Original Brownies zijn ook ontzettend lekker! Die dag ging mijn voorkeur toevallig uit naar zo veel mogelijk chocola.

the brownie box review

De brownies zijn lekker zoet, maar niet té zoet. Het glazuur van je tanden rent niet meteen weg en je proeft de hele brownie in plaats van een suikeraanval. De textuur is heerlijk smeuïg en moist, zoals dat in het Engels heet. De hele brownie heeft gewoon een lekker zachte, zoete, diepe chocoladesmaak. Ik werd er heel blij van – en voor ik het wist waren ze ook weer op.

Het enige nadeel dat ik kan benoemen is dat ik te weinig brownies had besteld. Geen zorgen, want dat heb ik opgelost met een nieuwe bestelling :P.

Conclusie: The Brownie Box review

Als je me op Instagram volgt had je het misschien al in m’n stories voorbij zien komen en deze review spreekt ook voor zich: ik ben erg positief over The Brownie Box! Bestellen verliep probleemloos, ik kreeg de bestellingen snel, de brownies waren netjes ingepakt en smaakten ontzettend lekker. De klantenservice kan ik daardoor niet echt beoordelen, want ik heb geen contact met ze op hoeven nemen.

Heb je zin in écht lekkere brownies? Dan zou ik zeggen: probeer eens The Brownie Box. Ik vind ze m’n stuivers meer dan waard!

Heb jij wel eens online brownies besteld?