pat mcgrath kopen bestellen

Waar en hoe je Pat McGrath vanuit Nederland kunt kopen

In de luxe categorie van make-up staat Pat McGrath hoog op het lijstje. Sinds kort kun je dit merk makkelijk zonder douanekosten in Nederland bestellen! Hoe dat werkt en meer Pat McGrath makeup tips vind je in dit artikel.

Pat McGrath in Nederland kopen

Iedereen die net als ik snel verliefd wordt op luxe verpakkingen zal als een blok vallen voor Pat McGrath. Het kost wat, maar dan heb je ook wat, want de kwaliteit van de make-up wil de prijzen gelukkig nog wel enigszins rechtvaardigen.

No Title

No Description

Pat McGrath is namelijk een Britse visagiste met een visie voor stijl én kwaliteit. Het gaat hier dus niet om een influencerbrand die ergens maar hun naam op plakt, maar om een vakvrouw die dit make-up merk met een sterke visie heeft opgericht.

That being said was de beschikbaarheid van Pat McGrath vanuit Nederland beperkt. Je kan wel vanaf de eigen website bestellen, maar dan betaal je tijdens het uitchecken extra belastingen en importkosten. Gelukkig geen verrassingen aan de deur, maar nog wel extra kosten.

Pat McGrath bestellen zonder douanekosten

Gelukkig is daar nu verandering in gekomen, want webshop Notino.nl heeft Pat McGrath toegevoegd aan hun assortiment! Je hebt zo je producten sneller in huis én betaalt 0 douanekosten of importkosten. Zo hebben we het natuurlijk het liefst.

De Pat McGrath Skin Fetish Foundation kost je bij Notino bijvoorbeeld €57, terwijl je via de eigen Pat McGrath webshop uiteindelijk al snel boven de €75 uitkomt. Ja, het scheelt wat!

No Title

No Description

Pat McGrath aanraders

Als je van een natuurlijke finish houdt, is de Skin Fetish Foundation de eerste goede tip die ik je kan geven. De Trance lipsticks van dit merk zijn ook prachtig! Zodra je zo’n lipstick in je handen hebt, snap je ook meteen waar het prijskaartje deels vandaan komt. De huls is bijzonder, voelt zwaar en kwalitatief aan … zelfs de huls is bijzonder verpakt. Als het in je budget past, raad ik je aan om het gewoon eens uit te proberen.

Over de oogschaduw formule van Pat McGrath heb ik ook niets meer dan lof gehoord, maar die heb ik nog niet in eigen handen gehad. Daar kan ik dus nog niet zo veel over zeggen. To be continued!

Ga jij Path McGrath eens proberen nu het makkelijker vanuit Nederland valt te kopen?

Posts created 807

2 gedachten over “Waar en hoe je Pat McGrath vanuit Nederland kunt kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven