nikkietutorials beautybay oogschaduw palette

Nikkietutorials brengt in samenwerking met BeautyBay dit nieuwe palette uit!

Het is even geleden dat Queen Nikkie een samenwerking uitbracht, maar het is eindelijk zo ver: hier is het Nikkietoturials x BeautyBay palette! Lees hier alles over het palette én wanneer en hoe je dit vanuit Nederland bestelt.

Nikkietutorials x BeautyBay oogschaduw palette

Nu ik dit schrijf is het slechts een dagje geleden dat Nikkietutorials deze collab met BeautyBay bekend heeft gemaakt, en aanstaande maandag is de launch al. Super snel!

Het Nikkietutorials x BeautyBay oogschaduw palette heeft een donkere en lichte kant; dat is zo’n beetje het thema van het palette. De inhoud is een mooie mix tussen neutrale tinten en kleurrijke oogschaduws met prachtige shimmers.

nikkietutorials beautybay oogschaduw palette

Ik vind het een ontzettend tof idee! Misschien is dat ook omdat ik een beetje -positief- bevooroordeeld ben over alles van Nikkietutorials, maar ik wil het in ieder geval kopen.

De milde prijs helpt daar ook een handje bij: dit palette gaat namelijk maar €30 kosten, en is natuurlijk te koop bij BeautyBay. Ik ben niet erg bekend met de oogschaduw formules van BeautyBay palettes, maar ik heb er in ieder geval geen slechte dingen over gehoord.

Wil je alle details over dit nieuwe kunstwerkje in de vorm van een oogschaduwpalette? In een YouTube video laat Nikkie deze samenwerking trots uitgebreid zien.

NikkieTutorials x BEAUTY BAY Palette REVEAL!

OMG! I’m so excited to show you my NikkieTutorials x BEAUTY BAY Pressed Pigment Eyeshadow PALETTE! IT LAUNCHES AUGUST 31ST AT 10AM PST ON BEAUTYBAY.COM – Tog…

NikkieTutorials x BeautyBay palette kopen in Nederland

Aangezien BeautyBay een Britse Beauty webshop is, is het niet meer dan logisch dat zij als enige het palette gaan verkopen. Goed nieuws voor de Nederlanders (en andere Europeanen): BeautyBay verzendt naar Nederland – zonder extra douanekosten!

Sterker nog, bij een besteding vanaf €25 is de verzending ook nog eens gratis. Je betaalt dus echt alleen voor het palette, en de prijs van €30 vind ik nog best meevallen voor een fullsize oogschaduw palette.

Wanneer komt het Nikkietutorials x BeautyBay palette uit?

De launch van dit pareltje is op 31 augustus om 10 A.M. Pacific Standard Time. Volgens mijn bevindingen in Google is dat maandag 31 augustus om 19:00 Nederlandse tijd. Als je het palette graag wilt, zou ik er echt op tijd voor klaar gaan zitten, want ze zouden nog wel eens als warme broodjes over de toonbank kunnen vliegen! Ik ga er in ieder geval voor zitten.

Ga jij het Nikkietutorials x BeautyBay oogschaduw palette kopen?

Posts created 878

5 gedachten over “Nikkietutorials brengt in samenwerking met BeautyBay dit nieuwe palette uit!

    1. Heb dit besteld op 27 februari vanaf 1 maart in het verdeelstation. En daar staat het nu nog. Hou lang duren deze bestellingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven