Tony's chocolate bar amsterdam

Tony’s Chocolonely heeft een Chocolate Bar in Amsterdam!

Wie houdt er nou niet van chocolade? Mij mag je er in ieder geval in verdrinken. Chocoladeliefhebbers opgelet: Tony’s Chocolonely heeft een echte Chocolate Bar in Amsterdam geopend, geheel in Tony’s stijl. Lees er hier alles over!

Over Tony’s Chocolate Bar in Amsterdam

Het chocoladewonder dat Tony’s Chocolate Bar is voltrekt zich in Amsterdam. We hebben het niet over een chocolate bar in de zin van een reep, maar een eetcafé. Achter de deuren van de Damrak 213 is namelijk een echt Tony’s Chocolonely chocoladeparadijs!

Zoals Tony’s Chocolonely zelf op de website over de Chocolate Bar zegt: “a seriously crazy chocolate bar“. Geen enkel chocoladegerecht, -snack of drankje is hier te gek. We nemen een kijkje op de menukaart.

Een greep uit het menu van Tony’s Chocolate Bar

Als je op het menu kijkt, vallen er twee dingen op: ten eerste de bijzondere combinaties met chocolade, en ten tweede het hoge gehalte vega(n)-vriendelijkheid. Allebei goede punten! Er worden ontbijt, lunch, diner, snacks en drankjes geserveerd. Je kan in Tony’s Chocolate Bar dus op elk moment van de dag wel terecht met lekkere trek.

Nog een dingetje: niet alle gerechten zijn hoofdzakelijk gemaakt met chocolade. In ouderwetse tosti’s, bitterballen en kaaskroketjes vind je dus niet een volle reep Tony’s Chocolonely.

https://www.instagram.com/p/CBoEfsCpkoK/

Ik noemde al eerder dat er veel vega(n) vriendelijk voedsel te vinden is: de bitterballen zijn in werkelijkheid ‘bieterballen’ en de burger is ook vega. Geen vlees en een prima selectie veganistische opties. Ik ben zelf geen vegan, maar vind het wel fijn om te kunnen kiezen voor een vlees- of dierloze optie. Helemaal top!

Verder zijn er natuurlijk cakes en brownies die zwaar beladen zijn met Tony’s Chocolonely. Op het gebied van drankjes vind je crazy shakes inclusief toppings, natuurlijk chocolademelk en zelfs cocktails. Wat wil een mens nog meer?

https://www.instagram.com/p/CBknfnJJRuZ/

Er staat nog veel meer op het menu van de Tony’s Chocolonely Chocolate Bar, maar dat laat ik verder aan jullie over. Het menu is in ieder geval uitgebreid genoeg om voor iedereen wel wat lekkers te vinden. Sterker nog, ik zou bijna alles wel willen eten. En drinken. En eten.

Ze zijn elke dag van 10.00-21.00 geopend, dus genoeg tijd voor een bezoekje.

Wist jij al dat er een Tony’s Chocolate Bar bestaat?