Spongebob makeup spons

Spongebob wordt een echte make-up spons in samenwerking met dit merk!

“Kunnen we, make-up liefhebbers?” Aye aye, kapitein! “Ik hoor het niet!” AYE AYE KAPITEEEEEIN!

Voor alle Spongebob Squarepants die van make-up houden komt er een droom uit: Spongebob wordt samen met Patrick Ster als beauty sponge in een beauty collaboration met JUNO & Co. uitgebracht. Hoe dat er precies uit ziet en alle details om deze collab te scoren lees je hier!

JUNO & Co. X Spongebob

Ik had vroeger een complete Spongebob collectie: Spongebob posters, een Spongebob schoudertas, Spongebob buttons, knuffels, zelfs een Spongebob tosti apparaat en nog meer. Nu ik me volwassen hoor te gedragen heb ik al die items niet meer, maar deze samenwerking ga ik toch echt in huis halen.

https://www.instagram.com/p/CDcoXDsnEcE/

Er is al eerder met een ander merk een Spongebob beauty collectie uitgekomen: toen in de vorm van een oogschaduw palette en wat losse make-up producten. Een echte spons is toch nét wat toepasselijk voor de legendarische Spongebob.

Dit keer is de samenwerking met JUNO & Co. Ze zijn voornamelijk bekend van de microfibre sponges die ze verkopen, die Nikkietutorials volgens mij ook wel eens heeft gebruikt in haar video’s.

Spongebob & Patrick in de vorm van een make-up spons

De set bestaat uit een simpel, maar leuk idee: in deze beauty sponsjes van Juno zitten de gezichten van Spongebob en Patrick verwerkt. Dat ze niet vierkant en stervormig zijn gemaakt vergeef ik het merk wel, anders zijn ze niet zo handig in gebruik.

Bij de set zitten twee mini make-up sponsjes en een stukje zeep om de sponzen mee te reinigen.

Overigens moet ik zeggen dat ik erg blij ben dat de gezichtjes echt in de sponzen zelf zijn gemaakt, en niet vet saai alleen op de verpakking staan. Zulke producten zie je ook nog wel eens voorbij komen.

spongebob squarepants makeup spons

JUNO & Co. X Spongebob Sponge Set kopen in Nederland

Je raadt het alweer, JUNO & Co is een Amerikaans bedrijf. Je kan rechtstreeks bestellen, maar bij een bestelwaarde boven de €24 kan je douanekosten verwachten. De set is precies $24, dus als dat het enige is dat je bestelt heb je waarschijnlijk geluk.

De Spongebob make-up sponge set komt ook beschikbaar bij Beautylish. Dat is ook een Amerikaanse webshop, maar hebben een handig systeem: je betaalt tijdens het afrekenen al taxes zodat je geen douanekosten aan de deur krijgt. Ze zijn erg betrouwbaar en ik heb er al vaak besteld. Misschien te vaak.

De set komt al snel uit: op 10 augustus kun je de Juno & Co. X Spongebob Beauty Sponge set al kopen! Leg je portemonnee maar alvast klaar, kinderen. Aye aye!

Ben jij van plan om de JUNO & Co. X Spongebob collab te kopen?