kussen laten bedrukken

Tips voor je eigen leuke, persoonlijke woonaccessoires!

Er bestaan een hele hoop leuke woonaccessoires en lifestyle artikelen, maar niets tipt aan het enthousiasme voor je eigen passies. In mijn geval heb ik dan ook van mijn beestenboel en liefde voor make-up een aantal toffe items gemaakt! Misschien kom jij zo ook wel op schattige ideetjes.

Het egel-kussen

Het eerste item is dit bedrukte kussen van BesteCanvas.nl! Ik heb er een goede foto van mijn egeltje Jannie op laten drukken. Ik ben er meer dan tevreden mee, en zoals je op de eerste foto van deze blog ziet, heeft Pombär ook geen klachten.

Extra tip voor het fotokussen: foto’s met een witte achtergrond pakken het mooist! Je krijgt dan geen rand om de afbeelding heen. Als je ook een Jannie-de-egel-kussen wilt, mag je mij een berichtje sturen voor de foto.

beste canvas laten bedrukken

Pombär & ik: onze foto in een lijst

Het tweede item waar ik trots op ben is deze afdrukte foto in een toffe lijst. Deze foto was sowieso al een favoriet van me! Hij is gemaakt op een PR event van Urban Decay en heeft ook al als Instagram-materiaal gediend. Nu mag dit trotsje in de kamer gaan hangen.

Ik vond toch wel dat deze foto de perfecte uitstraling had om groots af te laten drukken. Misschien laat ik ‘m ooit nog zelfs wel naschilderen.

MIXBLOX gemaakt van lip art foto’s

Deze toffe fotoblokjes heten MIXBLOX! Op mijn Instagram heb ik door de jaren heen redelijk wat lip art foto’s gepost, en ik vond het altijd al een leuk idee om m’n favoriete werken vast te kunnen leggen. Een poster leek me dan weer too much, maar deze mixblokjes zijn een leuke, subtiele manier!

Ze krijgen dan ook een mooi plekje in mijn nieuwe beauty kamer. Daarover in toekomstige blogs meer.

foto blokjes laten bedrukken

Een gratis extraatje voor je

Dit waren de pareltjes die ik gekozen en bedrukt hebt, maar BesteCanvas.nl biedt nog een hoop andere opties. Van verschillende lijsten en maten tot heel andere producten zoals kalenders en puzzels. Én natuurlijk foto’s op canvas, zoals de naam al doet vermoeden. Ik mag jullie dan ook een leuk extraatje geven:

Met code MATTESHIMMER krijg je namelijk gratis extra fototegeltjes bij je bestelling; de MIXPIX! Hoe groter de bestelling, des te meer gratis. Surf naar www.bestecanvas.nl en gebruik code MATTESHIMMER tijdens het afrekenen. Niet verkeerd, toch?

Wat vind jij van het Jannie-de-egel-kussen?