blendiful verschillen powder puff

Tati’s Blendiful: wat is het verschil met een gewone powder puff?

Al een tijdje was beauty Youtuber Tati ons aan het uphypen met een mysterieus product van Tati Beauty. Het zou levens veranderen en de beauty routine van iedereen een handje helpen. Dat product bleek The Blendiful te zijn, maar die lijkt wel erg op een gewone powder puff. Die bestaan gewoon al, en ook niet voor zo’n kort tijdje. Wat zijn de verschillen?

Over Tati Beauty | The Blendiful

Op het eerste gezicht ziet het er dus niet als een enorm bijzonder product uit. Het product heeft een zacht, stoffen oppervlak en heeft verdacht veel weg van een stoffen poederspons. Maar dan met ‘Tati Beauty’ erop. Als je de video van Tati bekijkt kom je erachter dat er wel degelijk verschillen zijn.

The Blendiful van Tati Beauty is een set van 2 stoffen sponsjes en kost $18. Ik heb wel gekkere prijzen gezien, dus ik vind het helemaal prima. Nadeel voor ons Europeanen is dat je The Blendiful uitsluitend bij Tati Beauty kan bestellen, helemaal uit Amerika, waardoor de verzendkosten naar Nederland niet mals zijn.

tati beauty blendiful kopen nederland

De verschillen met een gewone powder puff

Tati geeft in haar uitleg video dus al aan dat er grote verschillen zijn tussen Blendiful en een gewone powder puff. Maar goed, de bedenker van een product zal altijd wel verkondigen dat zijn of haar eigen product mega uniek en geweldig is. Ik weet dat hij niet de meest populaire persoon op aarde is, maar ik heb me maar op de review van MannyMUA gericht en naast zijn praatjes eens goed bekeken wat het product nu eigenlijk doet.

TATI BEAUTY’S NEW BLENDIFUL SPONGES ARE… Um…

Hey guys! whos ready for a review and demo of the new tati beauty blendiful sponges?! I wanted to do a full non biased review of the new tati puffs because im a huge fan of makeup puffs! I use the all the time! So thats what todays video is!

Het belangrijkste verschil is waarschijnlijk dat je de Blendiful niet alleen voor poeder kan gebruiken, maar ook voor vloeibare en cream make-up. Je kan je hele face base dus met de Blendiful doen, van primer tot setting powder. In de video van MannyMUA zie je dat deze apartje sponzen dat ook waarmaken en best netjes blenden. Het is een flexibel product, dus je komt makkelijk in alle hoekjes.

Voor- en nadelen van The Blendiful

Normaal gebruik ik voor primer m’n handen, foundation een beautyblender en voor setting powder een kwast én nog een andere spons. Bronzer breng ik ook weer met een aparte kwast. Met de Blendiful is het realistisch om dat allemaal met dezelfde tool te doen!

Het nadeel: vloeibare make-up blijft redelijk aan het ding plakken. Ik gok dat je ‘m 1-2 keer kan gebruiken voor een full-face voordat de Blendiful de was in moet, en dat is dan weer wat minder handig, Vooral als je net als ik lui uitschot bent. Want ik gadedagewoonniedoen.

Conclusie: wel of niet Blendiful halen?

Of de Blendiful voor jou een fijn product is, ligt waarschijnlijk aan het antwoord op de volgende vraag: vind je het de moeite waard om na bijna elk gebruik dat ding te moeten wassen? Je kan er ook een stuk of 5 kopen en elke week een Blendiful-wasje draaien.

Ik ga hem waarschijnlijk lekker met rust laten en verder aanprutsen met de voorraad sponsjes en kwastjes die ik heb, maar wie weet is ‘ie voor jou ontzettend handig!

Wat was jouw eerste indruk van de Blendiful?

Posts created 896

6 gedachten over “Tati’s Blendiful: wat is het verschil met een gewone powder puff?

 1. Ik vond het palette er erg mooi uitzien, maar hier ben ik dus echt geen fan van haha. Heel onhygiënisch. Je moet ze inderdaad na elk gebruik wel wassen wil je het een beetje hygiënisch houden haha. 🙂

 2. Ik vind de verzendkosten wel mee vallen, en heb de blendiful besteld. Nou nog even afwachten.
  Zoals je kunt zien bij de meeste youtubers die hem gebruiken zier het er zo ‘airbrushed’ uit.

 3. Ik heb spijt van mijn blendiful…
  ik heb een heel droge huid en heb vaak het extra vocht van een nat sponsje nodig om mijn foundation er mooi uit te laten zien.
  Voor poeder is het wel een fijn product. Maar bijvoorbeeld creme blush is een ramp: dat haalt de foundation eronder weg met de blendiful.

 4. Ik ben nooit een fan geweest van traditionele Beauty Blenders of vergelijkbare sponsjes – er wordt teveel product opgezogen en ik krijg het niet egaal op mijn huid. Met een kwast komen er strepen, met mijn vingers werkt het ook niet. De Blendiful werkt voor mij persoonlijk perfect, omdat ik mijn foundation egaal kan aanbrengen en een ander hoekje kan gebruiken om het in de huid te ‘duwen’. Daarnaast gebruik ik de Blendiful voor mijn cream blush en poeder. Ik heb er nog twee besteld zodat ik makkelijker kan afwisselen.

  Schoonmaken is voor mij geen punt, ik maak hem nat onder de kraan, gebruik wat zeep en maak hem schoon. De volgende ochtend is het weer klaar voor gebruik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven