kerstcadeau tips

De geef-gids: met deze Kerstcadeaus maak je anderen blij

Cadeautjes krijgen is leuk en niet zo moeilijk, maar geven kan een ander verhaal zijn. Vooral als de wishlist bestaat uit ‘doe maar wat leuks’. Om je dit feestdagenseizoen wat stress te besparen heb ik hier tips en opties op een rijtje!

Als inpakken niet je sterkste kant is

Voor iedereen die inpakken niet als aangeboren talent heeft, te druk of misschien een beetje te lui is: ga voor een geschenkverpakking. De cadeaus worden dan voor je in een luxe doos verpakt en geleverd. Hoef je alleen nog maar te kiezen wat het gaat worden.

Cadeautips voor de heren

Ik ga hier advies geven wat je misschien niet super leuk vindt, maar wel goed werkt: de meeste mannen houden van praktische cadeaus. Iets waar ze wat aan hebben, dagelijks kunnen gebruiken en niet in een kastje hoeft weg te rotten. Symbolische cadeaus of tierelantijntjes vind je misschien origineler, maar daar hebben ze minder aan.

Voorbeeldje: ik heb m’n stiefvader voor z’n verjaardag een boormachine gegeven. Is het origineel of schattig? Nee. Maar ik heb hem zelden zo blij gezien met een cadeau.

No Title

No Description

That being said is een cadeau zoals een scheerset dus helemaal geen slechte optie. Scheelt de man in kwestie simpelweg de moeite om scheerspul te kopen. Gilette heeft toffe cadeausets! Laat je cadeautarget z’n baard staan? Baardverzorging en trimmers doen het ook altijd goed. Als ‘ie die nog niet heeft, vooral.

Cadeautips voor beauty liefhebbers

Je hoeft niet dagelijks uitgebreid te plamuren om een beauty liefhebber te zijn. Beauty liefhebbers komen in alle soorten en maten. Kunnen ook heren zijn.

Als je budget niet al te ruim is kom je met producten van NYX al een heel eind. Ze zijn betaalbaar en werken fijn. Je kan ook van losse producten zelf een cadeausetje maken! MakeUp Revolution is ook een budget-topper-merk.

Mocht het budget wat ruimer liggen, dan doen producten van MAC het altijd goed. Met name de matte lipsticks in een nude kleur doen het altijd goed.

No Title

No Description

Overige cadeautips

Weet je het nog steeds niet? Dan valt je cadeautarget buiten de tot nu toe genoemde doelgroepen. Dan zijn er nog steeds tips! Als ik het écht niet weet is mijn tactiek als volgt: koop iets wat iedereen kan gebruiken met een vleugje luxe.

Zo doen luxe geurkaarsen het vaak wel goed! Het beste voorbeeld is dan toch echt de Yankee Candle. Huidverzorging zoals een fijn maskertje of een goede moisturizer komen ook altijd van pas. Mijn go-to merk daarvoor is GlamGlow.

Weet jij al wat je anderen cadeau gaat geven met Kerst?