Jaclyn cosmetics holiday 2019 highlighter collection

Jaclyn Cosmetics poging 2: gaat het dit keer beter?

De eerste poging van Jaclyn Hill om haar make-up merk Jaclyn Cosmetics op de kaart zetten ging … niet al te best. Zachtjes gezegd. Weet je niet waar ik het over heb? Lees dan hier nog even de blog over het Jaclyn Lipstick drama.

Je kan over Jaclyn zeggen wat je wil, maar ze geeft niet op. Recentelijk is dan ook haar Jaclyn Cosmetics Holiday 2019 collectie uitgekomen met allemaal highlighters! Weer een drama of juist een succes? Je leest er hier over.

jaclyn cosmetics holiday 2019 highlighter collection

De Jaclyn Cosmetics Holiday collectie: 3 soorten highlighter

In haar release video laat ze de highlighter collectie zien. Volgens haar is alles sjiekdefriemel, luxe, handgemaakt in Italië and what not. Het ziet er in ieder geval mooi uit.

De collectie bestaat uit een milde, losse highlight poeder (Mood Light, ook als setting powder te gebruiken), 2 Accent Light highlighter palettes (Flash en Flare) en ten slotte de Beaming Light extra-sterke loose powder highlighters. Voor elke soort highlighter is er een speciale kwast gemaakt.

Ook al doet de vormgeving velen aan merken als Becca, Fenty en Hourglass denken; het ziet er fancy uit. Met een fancy prijskaartje. De palettes kosten $49 per stuk, de losse poeders $24-32 en de kwasten $20-24 per stuk. Vanuit de EU komen daar ook nog verzend- en douanekosten bij.

JACLYN COSMETICS HOLIDAY COLLECTION REVEAL!

JACLYN COSMETICS HOLIDAY COLLECTION LAUNCHES ON 11/26/19 AT 9:00AM PST ON JACLYNCOSMETICS.COM Accent Light Highlighter Palette – $49 Flash & Flare Palette 4 shades each Mood Light Highlighter – $32 5 Shades Beaming Light Highlighter – $24 5 Shades BRUSHES: J01 (Mood Light Brush) – $24 J02 (Accent Light Brush)

Is de 2e Jaclyn Cosmetics poging een beetje geslaagd?

Ik heb de producten natuurlijk niet zelf geprobeerd, maar wel zo veel mogelijk PR reviews bekeken. Ik was niet van plan ook maar iets van Jaclyn te gaan kopen voordat ik zo’n 8000% zeker weet dat er geen gekke issues mee zijn.

Tot nu toe lijkt er geen gekkigheid mis te zijn met de producten zelf. Zelfs RawBeautyKristi, die de Jaclyn Cosmetics lipsticks de genadeklap heeft gegeven met haar microscoop-video, is erg positief over de highlighters. Doordat RawBeautyKristi tijdens de vorige Jaclyn-ronde zo eerlijk is geweest om ons in detail alles te laten zien wat er mis was met de kwaliteit van de lipsticks vertrouw ik haar wel.

THE TRUTH ABOUT THE JACLYN HILL COSMETICS HIGHLIGHTERS

Hey guys.. phew.. so today I am going over everything that has transpired since the first Jaclyn Cosmetics Lipstick fiasco and subsequently reviewing the new limited edition highlighter collection that will be releasing on November 26th. I wanted to deep dive into everything that has transpired since my last video which happened to go pretty viral..

Jaclyn Cosmetics Holiday 2019 collection: kopen of niet?

Voordat ik überhaupt beslis, wacht ik even op de reviews van betalende klanten in plaats van influencers. Ik vertrouw de mening van bepaalde Youtube’ers (RawBeautyKristi, KathleenLights, Patrick Starr) wel, maar ben dan ook weer bang dat zij misschien een andere batch hebben ontvangen. Of dat de klantenservice heel anders is dan een PR behandeling. Je weet het niet.

De producten zien er in de reviews uit alsof ze mooi werken, maar voelen ook weer niet extreem bijzonder aan. Er bestaan ontzettend veel highlighters. Het enige wat ik overweeg om te proberen is een Mood Light poeder, omdat ik een setting powder die een stralende finish geeft wel bijzonder vind. Kom je niet zo veel tegen.

Kort samengevat lijkt het tot nu toe een geslaagde collectie – als we het over de kwaliteit hebben. Of de producten speciaal genoeg zijn om te willen kopen is natuurlijk aan jezelf.

Zou jij een highlighter uit de Jaclyn Cosmetics Holiday Collectie 2019 willen proberen?