anastasia beverly hills luminous foundation review

Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation review

Anastasia Beverly Hills Foundation | Review

In een wereld van matte foundations werd mijn droge huidje erg blij toen Anastasia Beverly Hills uitkwam met hun Luminous Foundation. Ben ik na het uittesten van dit nieuwe make-upje nog steeds zo enthousiast? Lees het hier in de Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation review.

Over de Anastasia Beverly Hills Foundation

De Anastasia Beverly Hills Foundation komt in een glazen flacon met pompje. Noem je dat een flacon? Je snapt wel wat ik bedoel. Het design van de verpakking is verder eenvoudig maar strak en elegant. Iets wat we wel van Anastasia gewend zijn. De foundation beweert een luminous effect te hebben en lichtgewicht aan te voelen met een medium dekking. Klinkt als de ideale foundation voor mijn huidtype, dus ik ben zeer benieuwd.

anastasia beverly hills luminous foundation review

De review – het effect en resulaat

Op de foto’s kun je zien hoe de foundation bij mij aangebracht staat – binnen en in het daglicht buiten. Bij mij staat de foundation meer naturel dan echt luminous. Iets tussen mat en echt heel glowy in. Daar moet ik wel bij zeggen dat ik een droog huidtype heb en de foundation heb afgepoederd. De medium dekking maakt deze foundation wel echt waar! Ik heb minder foundation dan normaal gebruikt en de dekking verraste me.

Na wel 12 uur lang deze foundation gedragen te hebben ben ik m’n conclusies gaan trekken. Hij gaat in ieder geval lang mee! De dekking was nog steeds meer dan prima en m’n gezicht heeft minimale slijtage ondervonden – na een heftige 12 uur draagtijd.

Conclusie

Is ‘ie echt medium dekkend? Ja. Draagt ‘ie fijn en lang? Ook ja. Wat zijn dan de nadelen? Het prijskaartje is wel flink. Op een droge tot normale huid is ‘ie heel fijn, maar misschien dat het luminous effect een beetje te veel wordt als je een heel vettige huid hebt. Dan heb ik het wel over greaseball-frituurpan-vettig. Omdat het luminous effect eigenlijk meer naar naturel neigt en je ‘m ook met een matte poeder kan afwerken zou deze foundation ook nog wel eens erg geschikt kunnen zijn voor een gecombineerd huidtype.

Prijs en verkrijgbaarheid Anastasia Beverly Hills Foundation

De Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation is in Nederland te koop bij ICI Paris XL, Douglas, en Lookfantastic. Je kan ‘m ook uit Engeland bestellen bij BeautyBay en de Britse site van Anastasia Beverly Hills. Op alle sites komt de prijs neer op zo’n €47.

Zou de Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation wat voor jou zijn?