Realistische manieren om vanuit huis geld te verdienen

Realistische manieren om vanuit huis geld te verdienen

 

Hoe vaak zie je het wel niet voorbijkomen: ‘verdien makkelijk geld vanuit huis’! Vaak blijkt na nadere inspectie dat het toch wat ingewikkelder ligt dan het lijkt. Deze manieren van thuis geld verdienen zijn dus wél realistisch.

Let op: dit betekent niet dat je slapend rijk wordt. In deze blog ben ik simpelweg open over de methodes en de moeite die het kost.

Als schrijven je goed ligt

Met schrijven valt geld te verdienen! Als dat iets is waar je plezier in hebt en het je ook nog eens goed ligt kun je je daar dus in verdiepen. Het is namelijk wel een vakgebied waarin netwerken en research doen belangrijk zijn om verder te komen.

Voor mij is deze blog en de ervaring die ik ermee opgedaan heb de opstap naar freelance tekstschrijven geweest. Voel je altijd welkom om daar vragen over te stellen!

Dierenoppas

Da’s opeens een heel ander vakgebied. Voor dieren zorgen is een laagdrempelige manier om thuis te werken. Althans, in de buurt van je huis. Als je hondjes uit gaat laten bijvoorbeeld. Je moet natuurlijk wel affiniteit met dieren hebben, maar je weet van jezelf prima of dat zo is of niet. Er zijn zelfs speciale websites waarbij je op woonplaats kan zoeken of iemand bijvoorbeeld een hondenoppas zoekt.

 

Realistische manieren om vanuit huis geld te verdienen 2

Aan de Bitcoins

Dit is wederom een manier van thuiswerken die veel research en verdieping vereist. Zoals ik al zei; slapend rijk worden zit er niet bij. Rijmt, dus het is waar. Als je iemand bent die economische fenomenen interessant vindt en voldoening haalt uit onderzoek doen kan dit echter goed bij je passen!

Zo vind je bij Beste Bank informatie, updates, blogs en zelfs een cursusaanbod over alles dat met cryptocurrency te maken heeft. Op die manier kun je al een beginnetje maken. Wanneer je toe bent aan je eerste Bitcoin kopen kun je hier ook terecht. Het heeft wel iets gaafs hier allemaal kennis van te hebben en om te zetten in een inkomstenbron!

Start een webshop of online dienst

Roeien met de riemen die je hebt. Wat is er nou leuker dan je talent of interesses omzetten in een verdienmodel? Denk goed na of klets eens met een ondernemer over een gaaf idee om je eigen online business op te zetten. Zo heb ik zelf na veel overwegingen en planning een manier gevonden om mijn eigen beauty webshop op te zetten – met een mild opstartbudget. Waar een wil is, is een weg!

Klantenservice of Virtual Assistant

Waarom zou je op een kantoor moeten zitten als je tegenwoordig via het internet alles vanuit huis kan doen? Zo denken steeds meer bedrijven en ondernemers er dus ook over. Functies om vanuit huis voor een klantenservice te werken of een ondernemer te assisteren zijn steeds meer in opkomst. Doe er je voordeel mee!

Zou jij vanuit huis willen werken of heb je er misschien al ervaring mee?