MAC Cosmetics Starring You holiday collectie 2019

De MAC Cosmetics holiday collectie van 2019: Starring You!

MAC Cosmetics Starring You holiday collectie 2019

Langzaam maar zeker beginnen de holiday collecties van dit jaar te arriveren. MAC doet daar altijd weer uitgebreid aan mee, en ook dit jaar is er weer een flinke holiday collectie! Hier kun je al die pracht en praal bewonderen.

‘Starring You’

Het thema van de MAC holiday collectie is dit jaar ‘Starring You’. Klassieke MAC make-up producten zijn getransformeerd in een glitterige, feestelijke verpakking met het sterrenthema. Gemaakt om je letterlijk en figuurlijk een ster te laten voelen.

 

MAC Cosmetics Starring You holiday collectie 2019

Uit welke make-up producten bestaat de MAC Starring You collectie?

Deze collectie trapt af met 6 Kiss of Star lipsticks, Spellbinder single shadows, 6 holiday lipglosses, face powders en nog wat extra losse items. Om het allemaal nóg leuker te maken zijn er ook nog eens allemaal holiday sets in onweerstaanbare verpakkingen samengesteld. Hoe leuk zou het zijn om die onder de kerstboom te vinden?

MAC Cosmetics Starring You holiday collectie 2019 MAC Cosmetics Starring You holiday collectie 2019 MAC Cosmetics Starring You holiday collectie 2019MAC Cosmetics Starring You holiday collectie 2019 MAC Cosmetics Starring You holiday collectie 2019 MAC Cosmetics Starring You holiday collectie 2019

Prijs en verkrijgbaarheid

Je vindt deze items vanaf november bij de MAC counters (in Douglas en de Bijenkorf). De prijzen van MAC zijn ongeveer altijd hetzelfde. Ook de producten uit deze holiday collectie zijn niet heel anders dan die van voorgaande holiday collecties van MAC. De lipsticks kosten bijvoorbeeld €22, de Lipglass €14,50 en de Spellbinder Shadows €23. Als je hele sets koopt ben je -teruggerekend naar de kostprijs per stuk- wat voordeliger uit. En heb je er ook nog eens een toffe set verpakking bij!

MAC holiday 2019 cadeausets

Samen met deze holiday collection zijn er een heleboel leuke giftsets uitgekomen! Daar zit meestal een toffe verpakking of een leuk make-up tasje bij. Ik kan er van alles over typen, maar de foto’s zijn meer dan duidelijk genoeg over al het mooist dat beschikbaar is! MAC heeft er met de Starring You collectie wat mij betreft weer wat moois van gemaakt.

 

MAC Cosmetics Starring You holiday collectie 2019 MAC Cosmetics Starring You holiday collectie 2019 MAC Cosmetics Starring You holiday collectie 2019

Wat vind jij van de MAC Starring You holiday collectie van dit jaar?