Deze herfst & winter fashion items zijn leuk én lekker warm

Deze herfst & winter fashion items zijn leuk én lekker warm

‘Wie mooi wil zijn moet pijn lijden’ zal vast geen onbekende uitspraak voor je zijn. In deze blog gaan we dat even helemaal negeren, want als het even kan loop je er waarschijnlijk liever trendy én comfortabel bij. Daarom hier leuke fashion items die ook nog eens gewoon lekker en warm zitten.

Een warme jas

jassen Deze herfst & winter fashion items zijn leuk én lekker warm jassen Deze herfst & winter fashion items zijn leuk én lekker warm

Helaas moeten we ook in de winter regelmatig naar buiten. Om die barre tochten door te komen is een comfy jas een goed begin. De eerste vereiste voor een winterjas is toch echt dat ‘ie je warm houdt!

Een goed voorbeeld hiervan zijn de fluffy en teddy jassen. Ze staan stijlvol, hebben vaak ook wat extra lengte en staan eigenlijk bij bijna alle outfits wel goed. Omdat ze vrij populair zijn kan je ze in elke kleur wel vinden.

Tijd voor truien!

truien truien Deze herfst & winter fashion items zijn leuk én lekker warm

Ik hoef niet uit te leggen dat truien de echte herfst- en winter essentials zijn. Wat dacht je van deze snake print trui van Wild Store? Lekker warm en makkelijk te combineren met een basic jeans, broek of rok. Outfit compleet!

Je kan ook gaan voor een schattig, fluffy vest. Wellicht voor onder je fluffy jas. Hoe fluffy-er, hoe beter.

Een fijn paar laarsjes

laarsjes Deze herfst & winter fashion items zijn leuk én lekker warm laarsjes Deze herfst & winter fashion items zijn leuk én lekker warm

Laarsjes hebben veel eigenschappen die handig zijn in de koudere seizoenen. Hogere sokken dragen zonder dat het bij je outfit hoeft te passen bijvoorbeeld. Extra laarsjes tip: als je ze een halve maar te groot haalt kan je er zo’n 3 lagen sokken in aantrekken. Lekker warm. Anti-tip: minder handig als je ze in de lente of zomer aan wil trekken. 

Om een stoere look toch een glamour tintje te geven zijn deze fluffy veterlaarzen een top paar. Je hebt dit soort laarsjes natuurlijk in een heleboel andere varianten: met een glimmende finish, mat zwart, met gespen in plaats van veters en ga zo maar even door. Nog handiger: zwarte laarsjes zijn ook nog eens lekker makkelijk te combineren.

De maxi dress hack

jurk Deze herfst & winter fashion items zijn leuk én lekker warm jurk

Jurkjes gaan prima samen met de herfst en de winter! En met name de maxi dress. Door de lengte van de jurk zie je toch niet of er nou een panty, maillot of pyjamaboek onder zit. Dat biedt alle vrijheid om zo veel warme kledinglagen te stapelen als je maar wilt.

Wat vind jij leuk en lekker warm om in de herfst en winter te dragen?