notino summer black friday

Korting op wel 50 beauty merken tijdens deze zomer Black Friday 2019!

Geduld hebben tot november om Black Friday deals te scoren? Niet deze zomer! Beauty webshop Notino houdt namelijk gewoon een vervroegde editie van Black Friday. Hier vind je een aantal leuke producten en goede deals op een rijtje!

Yves Saint Laurent Black Opium

notino summer black friday yves saunt laurent black opium

Een absolute klassieker is toch echt het parfum Black Opium van Yves Saint Laurent! Deze zomer Black Friday is dan ook het ideale moment om deze favoriet met korting in te slaan. Goede deal!

 

Dermacol Cover: de extreme dekkende foundation

notino summer black friday dermacol cover

De foundation Dermacol Cover heeft zijn bekendheid te danken aan de geweldige, extreme dekking. Misschien heb je wel eens zo’n filmpje voorbij zien komen waarin tattoos ermee bedekt worden. Ook dit item is in de aanbieding tijdens de zomer Black Friday 2019 van Notino! Ook handig voor de zomer: de Dermacol Cover bevat 30 SPF.

L’Oréal Paris True Match foundation

notino summer black friday l'oreal true match foundation

 

De L’Oréal Paris True Match foundation is voor mij een persoonlijke favoriet. Het is namelijk een echte budget topper met een fijne, medium dekking en een fijne finish die goed past bij een normale tot droge huid. Ook met lichtelijk vette huid kun je ‘m mooi dragen, maar gebruik dan wel wat poeder en een matterende primer. Voor de echte vettige huidjes raad ik Infallible Matte van L’Oréal aan, die toevallig ook onder de Summer Black Friday acties valt!

De L’Oréal Paris Color Riche x Balmain lipsticks

notino summer black friday l'oreal balmain lipstick

Hoe gaaf is het dat L’Oréal in samenwerking met Balmain lipsticks heeft uitgebracht? Het Balmain tintje is ook wel aan de prachtige lipstickhulzen te zien. Een musthave en een gaaf collectors item, die je nu lekker met korting in huis kan halen.

De moisturizing skincare toppers van Neutrogena met extra korting

notino summer black friday neutrogena skincare

Skincare is natuurlijk belangrijk, maar ik ken het gevoel dat het toch minder leuk is om geld uit te geven aan iets waar je niet direct veel van ziet. Neutrogena is een fijn skincare merk met goed geprijsde, sterke basic huidverzorging. Tijdens de zomer Black Friday stapel je daar nog eens wat extra voordeel bovenop!

Dit is maar een greep uit de Notino Zomer Black Friday 2019 sale! Alle merken die in dit artikel genoemd zijn, vallen als heel merk binnen de sales. In totaal doen er 50 merken mee aan deze Black Friday uitverkoop van Notino. Er zijn dus nog een stuk meer aanbiedingen om te scoren! Wees er trouwens op tijd bij, want de sales zijn maar tot 14 juli beschikbaar.

Ga jij een kijkje nemen bij de Black Friday zomer sale?