moisturizers tips voor droge huid

Hydratatie nodig? | 3 top moisturizers voor verschillende budgetten

3 fijne moisturizers voor een droge huid in verschillende budgetten

 

Ook een droog huidje? Join the club! Voor alle huidtypen is hydratatie belangrijk en vooral bij drogere huidtypen maakt een moisturizer een cruciaal verschil. In zowel verzorging als het aanbrengen en dragen van make-up! Om je een handje te helpen zijn hier 3 goede moisturizers in verschillende prijsklassen.

Embryolisse Lait-Crème Concentré

Voor lange tijd is de Embryolisse Lait-Crème Concentré zelfs een veelbesproken holy grail geweest. Je hoort er tegenwoordig minder over, maar dat maakt ‘m niet minder goed. Voor een tientje heb je een goede moisturizer waar bijna iedereen die het gebruikt heeft wel lovend over is. Een fijne basic voor in je beauty-routine die ook nog eens vriendelijk is voor je portemonnee.

Clinique Moisture Surge Intense

Deze vocht inbrengende crème is geschikt voor een droge tot zelfs zeer droge huid. De naam zegt het al; de werking is intens. Op een goede manier. Wat het prijskaartje betreft zit deze moisturizer in een fijne middenklasse voor €16,40 tot €26,70, afhankelijk van hoeveel ml er in het potje zit. Om eerst te testen kan je dus met een kleinere maat beginnen en wanneer je eenmaal verslaafd bent kan je een groter formaat inslaan.

Glam Glow Waterburst

 

Hier hangt het hoogste prijskaartje aan voor zo’n €45,90, maar dan heb je ook wat. Glam Glow is oprecht een van m’n favoriete skincare merken. De Waterburst is heeft een intensieve werking die geschikt is voor droge tot zeer droge huid. Een extra bijkomend voordeeltje is dat deze moisturizer ook nog eens je huid schijnt uit te effenen.

Extra tip van Glam Glow als je fijne skincare voor een droge huid mét een extra glow zoekt: de Glam Glow Glowstarter – Illuminating Moisturizer. Misschien wel nog indrukwekkender dan de naam. Ik heb hier alweer anderhalf jaar geleden een review over geschreven waar ik nog steeds meer dan achter sta! De Glowstarter zit tot op heden in mijn routine. Dat zegt aardig wat!

 

Gebruik jij wel eens moisturizer?