cereal cafe nederland

90’s kids & cereal liefhebbers opgelet: het eerste Cereal café in Nederland

Cereal & Chill | De eerste cereal bar in Nederland

Jawel, het cereal bar concept is afgelopen november ook in Nederland terecht gekomen! In Amsterdam vind je Cereal & Chill.

90’s vibes & ontbijtgranen

Cereal is het Engelse woord voor ontbijtgranen. Bij Cereal & Chill vind je die dus in allerlei soorten zoals cornflakes, choco pops en een heleboel meer Amerikaanse cereal toppers. Het hele interieur van dit cereal café staat dan ook vol met dozen van cereal in unieke uitgaven – van Oreo tot Super Mario.

Maar er is meer dan alleen cereal, want er is ook chill! Het café heeft zich laten inspireren door de 90’s en heeft dat goed in hun stijl laten zien. Op de TV worden series uit de 90’s van Dragonball Z tot Fresh Prince of Bell Air afgespeeld en kun je nostalgische spelletjes spelen op bijvoorbeeld een SNES. Da’s dus net wat meer dan een kommetje cereal eten.

 

Cartoons & cereal: our TV only knows how to play 90s shows while you enjoy your cereal bowl ? ⠀ What 90s cartoons or series do you want it to play? ?

357 Likes, 40 Comments – Cereal & Chill (@cerealnchill) on Instagram: “Cartoons & cereal: our TV only knows how to play 90s shows while you enjoy your cereal bowl ? ⠀…”

Eten en drinken bij Cereal & Chill

Natuurlijk kan je allerlei verschillende soorten en maten ontbijtgranen eten, meer dan 100 soorten zelfs, maar er is ook ander voedsel. Zo zijn er ko

ekjes, cake pops, tosties, warme chocolademelk, milkshakes en freakshakes die voor Instagram gestijld lijken en meer moois & lekkers. Sinds kort vind je er bijvoorbeeld ook Pink Lemonade, een Amerikaanse klassieker op het gebied van drankjes. Bij Cereal & Chill kun je dus eigenlijk de 90’s in Amerikaanse stijl beleven, met een focus op alle toffe soorten cereal. Side note: er zijn ook vegan opties!

 

The only place in NL where you can enjoy a cereal shake ? have you tried it yet? ⠀ This treat is one of 4 cereal-infused shake creations on our menu and we’re so proud of it ? ⠀ ⠀ The ‘Cin City’ shake is a blend of vanilla and Cinnamon Toast Crunch, topped with Apple Jacks on a bed of whipped cream. And some special ingredients! ⠀ ?: @nenahao

409 Likes, 17 Comments – Cereal & Chill (@cerealnchill) on Instagram: “The only place in NL where you can enjoy a cereal shake ? have you tried it yet? ⠀ This treat is…”

 

Kort samengevat lijkt Cereal & Chill me een leuke, vernieuwende hotspot in ons landje. Is Amsterdam niet helemaal jouw plekje? Ze hebben ook een on-tour programma, waarbij ze in verschillende andere steden pop-up stores neerzetten. De laatste pop-up store was in Den Haag. Houd de Instagram pagina van Cereal & Chill in de gaten om bij te houden waar pop-up stores zijn of komen!

Lijkt het Cereal & Chill café jou leuk om eens te bezoeken?

 

Posts created 897

Eén gedachte over “90’s kids & cereal liefhebbers opgelet: het eerste Cereal café in Nederland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven