color changing foundation

Voordat je die gehypte color changing foundation wil gaan bestellen …

Wat is the deal met die color changing foundation?

Het lijkt wel helemaal viral te gaan: een foundation die zich aanpast aan je huidskleur en daarbij ook nog eens een hoge dekking geeft. Een ideaal product! Maar wat adviseert ome Marktplaats ons altijd? Als het te mooi is om waar te zijn … in dit geval lijkt het handig om een beetje onderzoek te doen voor je iets bestelt.

Omdat ik persoonlijk niet achter dit product en de marketing ervan sta ga ik er geen links naar plaatsen, maar de kans is groot dat je magische video’s en foto’s hebt gezien. In de video’s en op de foto’s gebruiken influencers een foundation met een hoge dekking die precies matcht met hun huidskleur. Spoiler alert: het product dat zij gebruiken is vaak een andere foundation dan die geadverteerd wordt.

Hoe zit het dan?

Zo heb ik bijvoorbeeld onderstaand videofragment vaak in de color changing foundation campagnes gezien, terwijl deze video een review is van een dame die een CC cream (van een ander merk) gebruikt. Niet helemaal hetzelfde dus. Ook foto’s waarmee wordt geadverteerd blijken soms zelfs van foundations die niks te maken hebben met verandering van kleur en aanpassing aan je huid.

MAGIC Color Changing Foundation Review for Brown/Dark Skin | Ellarie

Finally purchased the right Erborian CC Cream foundation that changes its color to adjust to your skin tone. Does it work for brown/dark skin? Watch to find out!

 

Maar er is meer! Zo heeft Jeffree Star met gevaar voor eigen leven de gehypte zogenaamde color changing foundation getest. Ik kan er kort maar krachtig over zijn: hij was niet erg blij met het resultaat. Integendeel zelfs. Als je nog steeds nieuwsgierig bent kan je hier zijn uitgebreide video review bekijken:

Color Changing Foundation… Is It Jeffree Star Approved?

Hi… Today is my first review of 2019 and my face already wants to retire hahaha We are testing and reviewing the viral skin color changing foundation! You guys highly requested this.. I’ll let the footage speak for itself. WANT MORE?? ⭐️ WATCH MY BOYFRIEND DO MY MAKEUP!

Het staat je natuurlijk vrij om te kopen wat je wilt, maar het zou zonde zijn als je geld uitgeeft aan een product wat toch tegenvalt. Daarom blijft mijn tip: doe je research! Vooral als het zo perfect lijkt … je zuurverdiende centen en liefde voor make-up zijn meer dan een schrale teleurstelling waard, toch?

Had jij de color changing foundation voorbij zien komen?

Posts created 885

8 gedachten over “Voordat je die gehypte color changing foundation wil gaan bestellen …

 1. Ik heb het nog niet voorbij zien komen, maar dit klinkt inderdaad te mooi om waar te zijn. Hoe kan een foundation nou weten welke kant hij op moet veranderen? Dat is niet aan mij besteed, haha. Het zou natuurlijk wel geweldig zijn als het echt zou werken!

  1. Ik heb de foundation wel besteld, maar het is een dure gezichtscreme en doet absoluut niet wat er beloofd wordt.
   Op facebook zie ik mijn reactie bij tlm steeds bovenaan staan, dus de reacties zijn gemanipuleerd.

   1. Heb deze ook besteld, maar het resultaat is teleurstellend. Het lijkt niet op het product wat in filmpjes wordt getoond. Weg gegooid geld. Geloof niet alles wat je ziet.

 2. Ik heb de foundation besteld, maar sinds 19 april niets meer gehoord. Er wordr niet gereageerd op mijn mails, dusssss

 3. Hier hetzelfde. Heb de crème besteld maar nog niets ontvangen. Ook ik hebben mail gestuurd naar TLM maar geen reactie.
  Moet zeker uit China komen.
  Ik denk dat ik er weer ingetrapt ben om iets te kopen zonder het te krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven