sephora museum of ice cream collectie

IJs & make-up liefhebbers opgelet: de Sephora x Museum of Ice Cream collectie!

Sephora x Museum of Ice Cream make-up collectie

Het eigen make-up merk van Sephora is misschien niet zo bekend en populair als sommige andere merken die Sephora verkoopt, maar deze nieuwe collectie springt er in ieder geval uit: de Sephora x Museum of Ice Cream collection! Een waar feestje voor iedereen die van een roze, zoet en ijsjesachtig uiterlijk en make-up houdt.

Deze collectie is dus een samenwerking tussen het welbekende Sephora en het -voor Europeanen misschien wat minder bekende- Museum of Ice Cream. Jawel, een waar ijsjesmuseum! Het is een zoet & roze ijsjesparadijs waar een van je favoriete hapjes samenkomt met kunst, cultuur en concepting. Helaas is het hier niet om de hoek, maar met deze collectie kun je het sfeertje toch in huis halen!

A Closer L?K & UPDATE ? A #YUMMY ?? #Collection #museumoficecream X #SephoraCollection ?? The Collection includes: 1. Sprinkle Pool Brush Set includes a matching Clutch $64 2. Dream Team Pigment Palette #EyeshadowPalette $42 3. Let Them Eat Popsicles Lip Set – Four scented lip stains with a natural-looking glossy finish $34 4. I SCREAM Charm Bracelet $28 with cream highlighters and lip and cheek tints 5. Sugar Wafer Face Palette $36 – Bronzer, highlighter, bronzer in a pink wafer compact 6. Rainbow Sherbert Lashes $18 . . Will be available ➡️ SEPTEMBER 20TH Online & in stores @sephora + inside @museumoficecream in SF . . . . . What are u most excited about from the collection? ?? XO #Trendmood #sephora #ilovemakeup pic: @buzzfeed . . #beauty #beautyaddict #cosmetics #bbloggers #bblogger #beautyaddict #beautyblog #beauty

23.1K vind-ik-leuks, 632 reacties – TRENDMOOD (@trendmood1) op Instagram: ‘A Closer L?K & UPDATE ? A #YUMMY ?? #Collection #museumoficecream X #SephoraCollection ?? The…’

 

De collectie bestaat uit een aantal verschillende producten, waarbij de sprinkles brush set en het ijslollie oogschaduw palette mij het meest opvallen. Er zijn ook lip stains in de vorm van ijsjes, suikerspin gekleurde nep wimpers, een driekleuren palette met gezichtspoeders en een schattig armbandje.

De Sprinkle Pool Brush set is sowieso een eye-catcher, al is het maar om in je kamer neer te zetten en niet eens te gebruiken. Daar zit ook nog eens een Sprinkle Brush Clutch bij! Fun fact: in de bedels van het I SCREAM armandje zitten kleine crème make-up producten. Hoe handig is dat?

#SPOTTED ??? #Sephora Store inside #JCP ? Such a #CUTE #Yummy ? Collaboration @museumoficecream X @sc #SephoraCollection ?? all #Pink includes: 1. Brush Set + a Clutch $64 2. #EyeshadowPalette $42 3. #Lip Glosses Set $34 4. Charms Bracelet with 3 cream highlighters and 2 lip and cheek tint $24 Looks like more individual items are #ComingSoon *will keep u updated . . . . . Who is going to find these in stores? ?? XO #Trendmood #katvondbeauty #ilovemakeup THANK U for sharing these BEAUTIFUL pictures and info! : @officialalye ???? U Rock!! . . #beauty #beautyaddict #cosmetics #bbloggers #bblogger #beautyaddict #beautyblog #beauty

12.8K vind-ik-leuks, 256 reacties – TRENDMOOD (@trendmood1) op Instagram: ‘#SPOTTED ??? #Sephora Store inside #JCP ? Such a #CUTE #Yummy ? Collaboration @museumoficecream X…’

 

De kleuren in het oogschaduw palette zijn gelukkig in stijl en lekker vrolijk. Niet iedereen zal het met me eens zijn, maar nude oogschaduw kleuren heb ik nu zo’n beetje wel gezien.

De prijzen van de collectie vallen ook in de stijl van Sephora, wat voor ons misschien wat minder voordelig is, maar we moeten het er maar mee doen. Voor zulke schattige, lieve en vrolijke make-up moeten we blijkbaar wat over hebben. De prijzen van de producten variëren tussen de $24 en $64, wat wel echt high-end prijzen zijn. Hopelijk is de kwaliteit net zo high-end. Het is in ieder geval een vrolijke en vernieuwende collectie waar ik graag wat van zou scoren!

Wat vind jij van de Sephora x Museum of Ice Cream collectie?

Posts created 878

4 gedachten over “IJs & make-up liefhebbers opgelet: de Sephora x Museum of Ice Cream collectie!

  1. De collectie ziet er schattig uit! Ik zou zelf op de kwasten na denk ik geen van de producten vaak gebruiken, dus voor de prijskaartjes die eraan hangen kan ik de collectie beter overslaan. Ik vind het wel echt leuk dat Sephora met dit soort collecties komt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven