sephora museum of ice cream collectie

IJs & make-up liefhebbers opgelet: de Sephora x Museum of Ice Cream collectie!

Sephora x Museum of Ice Cream make-up collectie

Het eigen make-up merk van Sephora is misschien niet zo bekend en populair als sommige andere merken die Sephora verkoopt, maar deze nieuwe collectie springt er in ieder geval uit: de Sephora x Museum of Ice Cream collection! Een waar feestje voor iedereen die van een roze, zoet en ijsjesachtig uiterlijk en make-up houdt.

Deze collectie is dus een samenwerking tussen het welbekende Sephora en het -voor Europeanen misschien wat minder bekende- Museum of Ice Cream. Jawel, een waar ijsjesmuseum! Het is een zoet & roze ijsjesparadijs waar een van je favoriete hapjes samenkomt met kunst, cultuur en concepting. Helaas is het hier niet om de hoek, maar met deze collectie kun je het sfeertje toch in huis halen!

https://www.instagram.com/p/Bnoh-dRnBVb/?hl=nl&taken-by=trendmood1

 

De collectie bestaat uit een aantal verschillende producten, waarbij de sprinkles brush set en het ijslollie oogschaduw palette mij het meest opvallen. Er zijn ook lip stains in de vorm van ijsjes, suikerspin gekleurde nep wimpers, een driekleuren palette met gezichtspoeders en een schattig armbandje.

De Sprinkle Pool Brush set is sowieso een eye-catcher, al is het maar om in je kamer neer te zetten en niet eens te gebruiken. Daar zit ook nog eens een Sprinkle Brush Clutch bij! Fun fact: in de bedels van het I SCREAM armandje zitten kleine crème make-up producten. Hoe handig is dat?

https://www.instagram.com/p/BnjbqTYnBZj/?hl=nl&taken-by=trendmood1

 

De kleuren in het oogschaduw palette zijn gelukkig in stijl en lekker vrolijk. Niet iedereen zal het met me eens zijn, maar nude oogschaduw kleuren heb ik nu zo’n beetje wel gezien.

De prijzen van de collectie vallen ook in de stijl van Sephora, wat voor ons misschien wat minder voordelig is, maar we moeten het er maar mee doen. Voor zulke schattige, lieve en vrolijke make-up moeten we blijkbaar wat over hebben. De prijzen van de producten variëren tussen de $24 en $64, wat wel echt high-end prijzen zijn. Hopelijk is de kwaliteit net zo high-end. Het is in ieder geval een vrolijke en vernieuwende collectie waar ik graag wat van zou scoren!

Wat vind jij van de Sephora x Museum of Ice Cream collectie?