Dé Makeup Revolution concealer krijgt een XL variant – en een foundation!

De Makeup Revolution Conceal and Define concealer heeft bijna een werkelijke revolutie veroorzaakt in de beauty wereld. Een goedkope, kwalitatieve, fijne concealer die ook nog eens een goede dupe bleek van de wat prijzigere Shape Tape heeft velen harten veroverd. Voor iedereen die fan is van deze concealer is er extra goed nieuws: de concealer komt binnenkort ook in een extra grote verpakking, en er is zelfs een foundation onderweg!

De Conceal and Define concealer is een erg geliefd product, maar niemand is perfect. Een veelgehoord bericht was dat de concealer wel goed en goedkoop is, maar erg snel op. We hebben grotere verpakkingen nodig! En daar heeft Makeup Revolution met de Supersize concealer goed aan gedacht.

De Supersize concealer mag dan wel een bestaande formule in een extra groot jasje zijn, de Conceal and Define Foundation is daarentegen een heel nieuw product! Als de formule lijkt op die van de concealer zal het een geweldige toevoeging zijn aan het make-up landschap, maar tot de foundation daadwerkelijk getest is zal dat nog eventjes de vraag blijven. Het aantal verschillende tinten is niet gigantisch, maar nog altijd uitgebreider dan het aantal foundation tinten dat je in de gemiddelde drogisterij vindt.

#SWATCHES ?@makeuprevolution NEW ?????????? Full Coverage Foundation, Buildable, blendable full coverage in 24 shades Foundation £9/€9.99/$12 Also launching Supersize Concealer 13g for £7/€7.99/$10 . . . Will be available ➡ SEPTEMBER 5TH . . . Who is excited for more? ?????????? #TRENDMOOD #ulta #makeuprevolution THANK U for this amazing update: @eye.shado.w ? #cosmetics #makeuptalk #instamakeup #instabeauty #makeupartist #bbloggers#beautyblogger

16.5k Likes, 364 Comments – TRENDMOOD (@trendmood1) on Instagram: “#SWATCHES ?@makeuprevolution NEW ?????????? Full Coverage Foundation, Buildable, blendable full…”

 

Ook de prijs is weer netjes: een tientje voor een foundation. Daar kun je niets over zeggen, en al helemaal niet als het weer zo’n fijne formule wordt! Ik heb er in ieder geval goede hoop voor. Ik ga er vanuit dat Makeup Revolution als merk juist het succes van de Conceal and Define producten wil voortzetten in plaats van een schandaal veroorzaken, dus ik neem daarom aan dat er wel goed gekeken is naar de formule en werking.

Ik hoop écht dat de Conceal and Define foundation een geweldig product blijkt, maar we zullen nog eventjes reviews af moeten wachten. Voor de prijs hoef je ‘m in elk geval niet te laten liggen, en ik zal ‘m zelf ook nog wel uit gaan proberen! Zou deze foundation ook meteen een dupe zijn van de Tarte Shape Tape foundation?

Ben jij van plan om de Makeup Revolution Conceal and Define foundation te gaan proberen?

 

Posts created 891

3 gedachten over “Dé Makeup Revolution concealer krijgt een XL variant – en een foundation!

  1. Ik heb de concealer nog niet eerder geprobeerd, maar nu word ik wel nieuwsgierig. Een grote verpakking met concealer spreekt mij sowieso aan met de wallen die ik onder mijn ogen heb haha. Concealer gaat dan zo snel op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven