Make-up nieuws: de Too Faced Sweet Peach familie blijft groeien!

Toen het originele Too Faced Sweet Peach palette voor het eerst als limited edition palette werd uitgebracht leek de hele make-up community op z’n kop te staan. Iedereen wilde dit palette wel hebben! Nu, flinke tijd later is het Sweet Peach palette met een hele Peaches and Cream collectie beschikbaar. Er komt zelfs nóg een uitbreiding aan: de Sugar Peach producten. Maar is de Peach hype nog levend?

De Sugar Peach lijn bestaat uit verschillende producten: 6 nieuwe kleuren Peach Kiss lipsticks, Peach Lip Balm, een Peach Lip Scrub en om het af te maken Het Sugar Peach Wet & Dry Face & Eye palette. Een hele mond vol, maar het komt er op neer dat dit palette 4 verschillende kleuren met een glans finish bevat, die je zowel droog als nat kan gebruiken, en zowel op je gezicht (als blush of glow) als in een ooglook.

De lipsticks die bij deze nieuwe launch horen zijn matte, en zijn van schattige peach details voorzien. Van een printje in de lipstick zelf tot aan het dopje van de huls!

 

#SWATCHES ? The @toofaced Peaches and Cream Collection is growing!! ?? New items include: 1.Sugar Peach Wet and Dry Face & Eye Palette ? (in pic) $42 These 4 pearlescent powders deliver one-swipe payoff, seamless wear, and treat your face and eyes to new levels of radiant dimension. Use palette wet or dry to create limitless looks-dry for a soft glow and wet for an intensified, luminous finish. . 2. Peach Lip Scrub $17 This peaches & cream-infused exfoliating lip scrub gently buffs away dry skin for lips that are soft, smooth, and kiss-ready. Hydrating and nourishing conditioners leave lips supple and perfectly prepped for your favorite lip products. . 3. Peach Lip Balm $17 Treat your lips to the most decadent, rich, and creamy lip balm of your dreams. Our peaches & cream infused-formula nourishes and pampers lips for a buttery-soft and mega-moisturized pout. . 4. NEW Peach Kiss Shades $21 Each Matte longwear lipstick infused with peach and sweet fig milk . Will be available ▶️ SEPTEMBER 4TH Online @sephora. . . I’m so excited for EVERYTHING! LOVE the peach collection! Let the Holiday madness begin ?? YASSSS!!! Are you ready for it??? ??#TRENDMOOD pic: @sarra_lyna31 THANK U for this beautiful update: @makeuphuntersnews ? . #makeupart #makeupartist #makeuplover #makeupaddict #instamakeup

26.5k Likes, 636 Comments – TRENDMOOD (@trendmood1) on Instagram: “#SWATCHES ? The @toofaced Peaches and Cream Collection is growing!! ?? New items include: 1.Sugar…”

 

Mijn eerst indruk is dat het er allemaal ontzettend schattig uitziet. Aan de andere kant vraag ik me ook af hoe veel peach-gerelateerde producten Too Faced nog uit gaat brengen. Niet dat het vervelend is als er nieuwe, mooie producten op de markt komen (hooguit voor mijn portemonnee), maar ik heb de laatste tijd een beetje last van make-up launch overschotten: er komt zó veel verschillende make-up uit, dat je door de bomen het make-up bos niet meer ziet. Ik merk dat ik minder uitkijk naar nieuwe launches, omdat er een week later toch weer een nieuwe launch is. En nog één. En daarna weer een. Ben ik de enige?

Los van mijn eigen gevoelens over de grote variatie aan make-up launches vind ik het toch een erg mooie collectie en blijf ik Too Faced vooral qua design van producten en erg mooi merk dat toch wel een beetje het make-up landschap vormt met een eigen identiteit. Daar blijven ze erg goed in. Go Too Faced!

Vind jij dat er nu wel genoeg Peach producten zijn of word jij enthousiast van deze nieuwe producten?

 

 

 

Posts created 845

7 gedachten over “Make-up nieuws: de Too Faced Sweet Peach familie blijft groeien!

  1. Deze collectie vind ik er erg mooi uitzien! Ik herken wel een beetje wat je zegt wat betreft de vele launches; je kunt het onmogelijk bijhouden omdat er zoveel zijn. Ik kies daarom voor wat mij op dat moment het meeste aanspreekt wanneer ik zin heb in een shopsessie. Dat betekent alleen wel dat sommige merken die ook een hele goede en leuke collectie uitbrengen geen aandacht van mij krijgen. In dat opzicht lijkt het mij lastig om als merk er echt uit te springen bij de consument zeker als je nog niet supergroot bent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven