kunstnagels nepnagels bestellen kopen online

Kunstnagels online bestellen doe je nu makkelijk bij Matte & Shimmer Beauty!

Kunstnagels online bestellen bij Matte & Shimmer Beauty!

Pas geleden heb ik mijn eigen merk Matte & Shimmer Beauty gelanceerd. Uiteraard gebruik ik mijn blog voor een beetje promotie. Niet omdat ik iets op wil dringen, maar omdat ik trots ben op wat ik heb neergezet en in m’n merk geloof. Hier leg ik nog even wat meer uit over Matte & Shimmer Beauty en het gemak van de producten. Je bestelt de nagels makkelijk online en hebt ze in 5 minuten aangebracht!

Waarom de nagels van Matte & Shimmer Beauty zo handig zijn

Mijn hele visie achter het opzetten van een beautymerk is dat schoonheid niet ingewikkeld hoeft te zijn. De kunstnagels sets die je bij Matte & Shimmer Beauty kan bestellen liggen na een paar klikken (en dagen) op je deurmat en met een beetje nagellijm en 5 minuten ben je ready to go.

kunstnagels nepnagels kopen bestellen online

 

De doosjes waar de nagels in komen zijn ontworpen op elegantie en duurzaamheid. Ze zijn van dik, stevig karton en je kan ze makkelijk hergebruiken door er bijvoorbeeld de nagels in te bewaren voor hergebruik of andere kleine items in te bewaren die je normaal gesproken misschien snel kwijtraakt.

De kunstnagels van Matte & Shimmer Beauty komen momenteel in 5 verschillende stijlen. Het is de bedoeling dat er in de toekomst nieuwe setjes komen die matchen met de seizoenen. Vandaar dat de stijlen in de webshop nu voornamelijk lichte, vrolijke kleuren en designs hebben. Houd Matte & Shimmer Beauty in de gaten als je benieuwd bent welke kunstnagels je later in het jaar kan bestellen!

Als je benieuwd bent naar de ervaring van een ander voordat je eventueel bereid bent om een setje nagels online te kopen, heeft beautyblogger Evy er alvast een review over geschreven! 

Er heeft natuurlijk een heel proces gezeten achter het opzetten van Matte & Shimmer Beauty. Het heeft veel tijd en werk gekost, maar ik vind het erg leuk om te doen! Als jullie benieuwd zijn naar waarom ik voor kunstnagel sets heb gekozen, hoe ik alles heb ontworpen, gekozen, opgezet etc., beantwoord ik die vragen graag! Laat het me weten als je benieuwd bent.

Hebben jullie nog vragen over of feedback op de kunstnagels van Matte & Shimmer Beauty?