Rihanna lanceert naast make-up ook lingerie – voor alle maten!

 

Van de Fenty foundation lijn weten we dat Rihanna aan álle vrouwen denkt, in plaats van een slechts een selectie. Nu zet Rihanna deze lijn voort in lingerie! De sneak peeks liegen er niet om: voor elk maatje vrouw is er wel wat moois in deze collectie te vinden. Want mooi is ‘ie zeker.

De collectie wordt uitgebracht onder de naam SavagexFenty. En ja, deze collectie komt wereldwijd beschikbaar! Op de website is niet alleen tot op de seconde te zien wanneer de collectie lanceert, maar ook dat ‘ie wereldwijd beschikbaar komt. Bereid je wel alvast voor op douanekosten, gewoon voor de zekerheid. Op 11 mei is het zover: dan kunnen we beginnen met inslaan.

Dat er met deze lancering lingerie voor vrouwen in alle kleuren en maten beschikbaar komt is duidelijk te zien aan al het beeldmateriaal dat er tot nu toe op de Instagram pagina is laten zien. Aan iedereen wordt gedacht, en dat vind ik een erg mooie boodschap! Rihanna zorgt ervoor dat ze niemand buitensluit met de producten die ze uitbrengt.

Killin it #OnTheReg! ? | #11days til the drop! | Peep tha countdown at SAVAGEX.com

81.1k Likes, 1,110 Comments – SAVAGE X FENTY (@savagexfenty) on Instagram: “Killin it #OnTheReg! ? | #11days til the drop! | Peep tha countdown at SAVAGEX.com”

DAMN girl. Get ready to shop the #DAMN collection in 10 dayz! | #savagexfenty

75.5k Likes, 820 Comments – SAVAGE X FENTY (@savagexfenty) on Instagram: “DAMN girl. Get ready to shop the #DAMN collection in 10 dayz! | #savagexfenty”

Mooi om te zien hoe de schoonheid van alle vrouwen kan worden benadrukt met deze lijn, toch? Ik vind het een heel mooi initiatief. Natuurlijk verdient ze er meer dan genoeg aan, maar dat is naar mijn idee ook niet waar het om gaat. Het internet en de mode- en beautywereld kan soms best hard en negatief zijn. Voor mij maken dit soort lanceringen die werelden weer een stukje mooier. Onze mooie kanten benadrukken en laten zien. Ik word er blij van.

Als je een beetje ongeduldig bent geworden, kun je je op de website inschrijven om een e-mail notificatie te krijgen wanneer alle producten beschikbaar zijn. Ik ben ontzettend benieuwd hoe groot de collectie uiteindelijk blijkt en wat er allemaal te scoren valt!

Wat vind jij van deze collectie van Rihanna?

 

 

 

Posts created 891

3 gedachten over “Rihanna lanceert naast make-up ook lingerie – voor alle maten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven