Eindbaas Valentijn cadeaus voor jezelf!

In het kader van I’m a strong independent woman who don’t need no man geef ik hier inspiratie voor eindbaas cadeaus waar je jezelf heel erg blij mee gaat maken! Ik word er in ieder geval wél heel erg blij van. Niemand heeft tijd om te wachten of je misschien een slappe roos van een last-minute bloemenkraam of de AH to go krijgt. Happiness maken we zelf. Dus doe jezelf een lol en haal 1 van deze dingen.

Een zieke berg make-up

Je hebt hard gewerkt voor je stacks. Het uitgeven is minder hard werk, maar wél een stuk meer belonend. Hoe blij ben je wel niet wanneer je eindelijk aan het zwemmen bent in nieuwe oogschaduw palettes en lipsticks? Door je huis bounce’t op 15 beautyblenders, s’morgens baddert in liquid highlighter en later met 15 paar lashes wegvliegt naar een zonnige bestemming? Girl, yess! Doe het jezelf aan.

Als je graat wilt baden in prachtige glitters kan je met code MATTESHIMMER korting krijgen bij Laguna Cosmetics. Schaamteloze promotie, no shame in my game! Is gewoon mooi spul. Gun jezelf. Doe ik ook.

1 badass taart

Ja, jij kan deze helemaal op krijgen. Kan gewoon. Is super lekker. Ja, er zijn nog 364 andere dagen in een jaar om op dieet te gaan. Chocola, vanille, aardbei, red velvet, alles door elkaar, nog meer chocola erbij, maakt niet uit. Maak er een feest van.

 

No Title

No Description

 

Voor de budget queen

Hoewel we hard werken wordt helaas niet iedereen gelijkwaardig beloond. Je hoeft niet met een dollar gun €50 biljetten af te vuren om jezelf eens in de watten te leggen. Koop wat chocola, kaap van iemand die je kent het Netflix account en laat dat bad vollopen. Vergeet niet om driekwart van de badkamer te vullen met schuim. Heb je geen bad? Kaap die van iemand anders. Vandaag mag het. Deur op slot, dikke doei. Deze chilltijd is voor jou.

Valentijnsdag staat toch voor liefde? Liefde voor jezelf is misschien nog wel het belangrijkst. Don’t you forget!

Wat ga jij doen voor Valentijn?