Deze jonge make-up artiesten hebben serieuze skills

Terwijl ik zelf pas rond m’n twintigste voor het eerste een make-up kwast heb aangeraakt, zijn deze MUA’s er een stuk vroeger bij. Op de leeftijd waarop ik nog over m’n speelgoed aan het kwijlen was zijn deze make-up talenten al on fleek!

 

MakeupByJack

10 jaar oude Jack make-upt nu al de sterren van de hemel. Dat is de online make-up community niet in stilte voorbij gegaan, want jack heeft op het moment dat ik dit schrijf 379.000 volgers op Instagram. 397. DUIZEND.

Op zijn Youtube kanaal kun je zien hoe deze make-up kunstwerkjes op z’n gezicht schildert. Als hij nu al online zo groot is, vraag ik me af waar hij zal staan wanneer hij ongeveer volwassen wordt.

Holo ? Products: Primer: @benefitcosmeticsuk Foundation: @deciem @beautyblender_uk Concealer: @urbandecaycosmetics Powder: @maccosmetics Contour: @benefitcosmeticsuk Highlighter: @ofracosmetics (Use code ‘jack30’ for 30% off all products) Brows: @benefitcosmeticsuk Eyes: @morphebrushes Glitter: @opvbeauty Mascara: @maybelline Lashes: @morphebrushes Lips: @katvondbeauty @opvbeauty Stick on nails: @eleganttouchofficial Brushes: @morphebrushes @maccosmetics ?❤️ @simplynailogical

37.6k Likes, 450 Comments – Jack ??? (@makeuupbyjack) on Instagram: “Holo ? Products: Primer: @benefitcosmeticsuk Foundation: @deciem @beautyblender_uk Concealer:…”

 

Reuben De Maid

Ook Reuben is er vroeg bij, op 12-jarige leeftijd. Zijn moeder heeft het maar druk, want op zijn Instagram account met 86.000 volgers staat dat het account in beheer is van zijn lieftallige moeder. Op het wilde internet van tegenwoordig is het misschien maar goed ook dat zijn ouders een oogje in het zeil houden. Op zo jonge leeftijd online actief zijn -vooral met zo veel volgers- brengt namelijk al snel controversie met zich mee. Maar Reuben blijft slaying!

didn’t realise freckles could appear on top of make up? oh well ??

13.4K vind-ik-leuks, 384 reacties – Reuben De Maid (@reubendemaid_1) op Instagram: ‘didn’t realise freckles could appear on top of make up? oh well ??’

Aimalifestyle

Aimialifestyle maakt Youtube tutorials. Wat hier zo extreem bijzonder aan is? Ze is 4. Ik heb serieus nog maar 1 korte herinnering van toen ik 4 was. Kun je nagaan. Ik wist nauwelijks wat ik aan het doen was op deze wereld, en deze meid maakt make-up tutorials. Onderstaande video is dan ook 11 miljoen keer bekeken. Met dat aantal mensen kun je een klein land vullen. Ik, en waarschijnlijk menig anderen met mij, doen het haar niet na.

The world’s youngest makeup artist does her makeup! 4 Year old! | INCREDIBLE!!! | Aimalifestyle |

My name is Aima.. This is a 4 years old makeup tutorial The world’s youngest makeup artist does her makeup! 4 Years old!

Moeten kinderen op zo’n jonge leeftijd al wel met make-up bezig zijn? En al helemaal online? Dit soort vragen leiden bij deze jonge talentjes vaak tot discussies. Laten we er vanuit gaan (of op z’n minst hopen) dat de ouders goed na hebben gedacht over wat het beste is voor de ontwikkeling van hun kind, en hoe ze hun kind online kunnen beschermen. Talent hebben deze kinderen zeker, en we doen het ze niet na!

 

 

Posts created 891

Eén gedachte over “Deze jonge make-up artiesten hebben serieuze skills

  1. Wow 4 jaar haha! Dat is echt super jong. Wel heel erg leuk om te zien. Toen ik 4 was kon ik volgens mij nog geen kwast vasthouden, haha. Ik zie trouwens ook steeds vaker filmpjes van hele jonge Nederlandse YouTubers, ik zag laatst een sushi mukbang van 2 kinderen hahaha, zo raar eigenlijk :p

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven